marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Si.mobil znižuje cene telefonov, ORTO pa omogoča tudi, da ostaneš ORTO ZA VEDNO

Deli z ostalimi
Si.mobil

19.02.2013
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil znižuje cene telefonov z opcijami Plus, ki poleg znižanja cene telefonov, prinašajo še prenos podatkov, brez katerega je uporaba pametnih telefonov zelo omejena. Ortovci pa ob sklenitvi novega naročniškega razmerja ali podaljšanju obstoječega ostanejo ORTO ZA VEDNO in obdržijo svoj ORTO paket tudi po 31. letu starosti.

Rezidenčni in poslovni uporabniki si lahko od danes, 19. februarja, pa vse do 31. marca znižajo ceno telefonov, in sicer z vklopom do 50 % znižane opcije Plus, ki prinaša ne le nižjo ceno telefonov, ampak tudi do 4 GB prenosa podatkov. Ugodnost velja ob vezavi za 24 mesecev na izbrani paket ZATE (XS, S, SENIOR, M, L, XL) oz. PODJETNI (START 1, START 2, START 3, SMART 1, SMART 2, SMART 3) z nakupom izbranega telefona in jo lahko izkoristijo vsi novi naročniki in po pogojih predčasnega nakupa telefona tudi obstoječi naročniki Si.mobila.

Najnovejša ORTO ponudba, ki se prične v danes, 19. februarja, in traja do 14. aprila 2013, novim in obstoječim naročnikom prinaša ultimativno listo ugodnosti:

1. Paket ORTO SMART ali ORTO U NULO lahko uporabniki obdržijo tudi po 31. letu.
2. Primaknili smo še Opcijo 3 GB za dve leti brezplačno.
3. Izbrane pametne telefone ponujamo za en evro z dodano opcijo Plus.
4. Mesečno naročnino na opcije Plus smo znižali do 50 % za čas vezave.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki