marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Si.mobil znižuje cene telefonov, ORTO pa omogoča tudi, da ostaneš ORTO ZA VEDNO

Deli z ostalimi
Si.mobil

19.02.2013
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil znižuje cene telefonov z opcijami Plus, ki poleg znižanja cene telefonov, prinašajo še prenos podatkov, brez katerega je uporaba pametnih telefonov zelo omejena. Ortovci pa ob sklenitvi novega naročniškega razmerja ali podaljšanju obstoječega ostanejo ORTO ZA VEDNO in obdržijo svoj ORTO paket tudi po 31. letu starosti.

Rezidenčni in poslovni uporabniki si lahko od danes, 19. februarja, pa vse do 31. marca znižajo ceno telefonov, in sicer z vklopom do 50 % znižane opcije Plus, ki prinaša ne le nižjo ceno telefonov, ampak tudi do 4 GB prenosa podatkov. Ugodnost velja ob vezavi za 24 mesecev na izbrani paket ZATE (XS, S, SENIOR, M, L, XL) oz. PODJETNI (START 1, START 2, START 3, SMART 1, SMART 2, SMART 3) z nakupom izbranega telefona in jo lahko izkoristijo vsi novi naročniki in po pogojih predčasnega nakupa telefona tudi obstoječi naročniki Si.mobila.

Najnovejša ORTO ponudba, ki se prične v danes, 19. februarja, in traja do 14. aprila 2013, novim in obstoječim naročnikom prinaša ultimativno listo ugodnosti:

1. Paket ORTO SMART ali ORTO U NULO lahko uporabniki obdržijo tudi po 31. letu.
2. Primaknili smo še Opcijo 3 GB za dve leti brezplačno.
3. Izbrane pametne telefone ponujamo za en evro z dodano opcijo Plus.
4. Mesečno naročnino na opcije Plus smo znižali do 50 % za čas vezave.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki