marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Si.mobil – Vodafone znižal cene izbranih podatkovnih storitev za tujino

Deli z ostalimi
Si.mobil

31.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone bo s 1. junijem 2007 znižal cene izbranih podatkovnih storitev za gostovanje v tujini. Za 13 odstotkov se bodo tako znižale cene prenosa podatkov pri partnerskih operaterjih v Italiji, Bosni in Hercegovini in na Madžarskem, ki sodijo med najpogosteje obiskane države. Si.mobil – Vodafone je znižal tudi cene paketov za gostovanje do 53 odstotkov.

S 1. junijem 2007 bo Si.mobil – Vodafone za 13 odstotkov znižal ceno podatkovnih storitev pri gostovanju v Italiji, na Madžarskem, Bosni in Hercegovini, ki spadajo med najpogosteje obiskane države. Uporabniki bodo odslej deležni cenejših podatkovnih storitev, kadar bodo gostovali pri partnerskih operaterjih Vodafone v Italiji in na Madžarskem ter Mobi's v Bosni in Hercegovini. Cena pri teh operaterjih se bo namreč znižala za 10 centov in bo znašala 75 centov/100 kB za poslovne in 85 centov/100 kB za zasebne uporabnike.

Si.mobil – Vodafone je do 53 odstotkov znižal tudi cene podatkovnih paketov za tiste uporabnike, ki tudi v tujini potrebujejo stalen dostop do interneta.
Cena podatkovnega paketa za gostovanje BlackBerry se bo znižala za 25 odstotkov, hkrati pa se bo povečala količina vključenega prenosa za 50 odstotkov. Paket bo sedaj na voljo za 15 evrov mesečno in bo vključeval 3 MB prenosa podatkov v tujini (prej 2 MB za 20 evrov). Ta količina podatkov je po izkušnjah uporabnikov zadošča za nemoteno osnovno uporabo storitve BlackBerry iz Vodafona v enem mesecu.

Ostalim uporabnikom sta na voljo podatkovna paketa Osnovni in Plus z določeno količino vključenega prenosa podatkov. Cena paketa za gostovanje Osnovni se je znižala za več kot polovico (za 53 odstotkov) in sedaj znaša 49 evrov mesečno (prej 105 evrov) za 25 MB prenesenih podatkov v tujini. Podobno se je znižala cena paketa za gostovanje Plus (za 46 odstotkov), ki sedaj znaša 89 evrov mesečno (prej 165 evrov) in vključuje 50 MB prenesenih podatkov v tujini.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki