marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Si.mobil – Vodafone znižal cene mobilnikov tudi za več kot 50 %


07.01.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je z novim letom poleg uvedbe Opcije stacionarni, ki znižuje ceno klicev v stacionarna omrežja, in napovedanih februarskih zaokroževanj cen navzdol, znižal tudi cene nekaterih vrhunskih modelov mobilnikov za več kot 50 %.

S 3. januarjem 2008 so pri Si.mobil – Vodafone znižali cene nekaterih vrhunskih modelov mobilnih telefonov tudi za več kot 50 %. Telefone v 'Totalni razprodaji' lahko kupijo vsi, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev na enem izmed naročniških paketov Smart I, Smart II, Smart III ali Orto Smart.

Vsem novim uporabnikom, ki bodo do 31. januarja 2008 ob nakupu novega telefona sklenili naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev na enem izmed paketov Smart I, Smart II ali Smart III, Si.mobil – Vodafone 6 mesecev ne bo obračunaval mesečne naročnine. Novi naročniki Orto Smart pa bodo poleg pol leta brez mesečne naročnine, lahko ob vikendih telefonirali znotraj domačega omrežja brezplačno. Ugodnost brezplačnih vikendov lahko koristijo tudi obstoječi naročniki Orto Smart, ki bodo podaljšali svoje naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev.

Ponudbo mobilnih telefonov v 'Totalni razprodaji' si lahko ogledate tudi na www.simobil.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki