marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Olajšana zamenjava operaterja tudi brez prenosa številk

Deli z ostalimi

21.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone bo olajšal postopek prehoda in zmanjšal stroške pri zamenjavi številke vsem uporabnikom, ki se bodo odločili za menjavo mobilnega operaterja. Posebna ponudba, ki je namenjena predvsem uporabnikom Vege, ostaja nespremenjena. Si.mobil – Vodafone bo spremenil del oglasnega sporočila, ki naznanja možnost prenosa številk iz omrežja Vege.

Si.mobil – Vodafone obžaluje, da Vegini uporabniki ob zamenjavi operaterja ne bodo mogli obdržati svoje obstoječe telefonske številk, saj se Vega in Agencija za pošto in elektronske komunikacije nista uspela sporazumeti glede postopka prenosljivosti številk. Si.mobil – Vodafone bo uporabnikom ob prehodu v njegovo omrežje postopek zamenjave številke skušal čim bolj olajšati.

Uporabnikom bo ob pridobitvi nove kartice SIM zagotovil elektronski prepis kontaktov s stare kartice SIM na novo in jim omogočil brezplačno, hitro in enostavno obveščanje izbranih kontaktov o novi telefonski številki preko SMS sporočil. Si.mobil – Vodafone poslovnim strankam ob zamenjavi številk omogoča tudi izdelavo 300 brezplačnih poslovnih vizitk z novimi številkami, po uporabnikovi predlogi, z znakom ter logotipom.

Novi naročniki pri Si.mobil – Vodafone bodo v posebni ponudbi deležni brezplačne priključnine, polovične mesečne naročnine za obdobje enega leta ter enoletne brezplačne naročnine na Opcijo mobilni, ki omogoča klice v druga mobilna omrežja za le 22 SIT. Ponudba velja za vse nove naročnike na pakete Smart I, Smart II, Smart III in Orto Smart, ki bodo do 31. maja 2006 kupili enega od mobilnih telefonov iz ponudbe in sklenili naročniško razmerje za obdobje najmanj 24 mesecev. Na voljo je tudi bogat izbor telefonov po posebej privlačnih cenah.
Za poslovne uporabnike pri Vegi bo Si.mobil – Vodafone pripravil posebno ponudbo, ki bo prilagojena potrebam in klicnim navadam posameznih strank.

Si.mobil – Vodafone bo postopoma spremenil del oglasnega sporočila, ki naznanja možnost prenosa številk iz omrežja Vege v omrežje Si.mobil - Vodafone.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki