marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Brezplačni telefoni in izobraževanja za upokojence

Deli z ostalimi

25.09.2013
Objavil: Thomas Bergant

Starejši uporabniki so mobilno telefonijo že zelo dobro sprejeli, saj jim poleg stikov z najbližjimi povečuje občutek varnosti – uporabijo ga lahko, ko potrebujejo pomoč. Na Si.mobilu pa opažajo, da mnogi izmed njih uporabljajo starejše, zanje neprilagojene telefone, ki so jim jih podarili njihovi otroci ali vnuki.

Da bi upokojencem mobilno telefonijo olajšali in še približali, je Si.mobil samo zanje pripravil neverjetno ponudbo: brezplačni telefon, brez vezave in brezplačna izobraževanja o uporabi mobilnega telefona.

BREZPLAČNI TELEFONI BREZ VEZAVE
Upokojenci lahko izbirajo med dvema telefonoma, enostavnima za uporabo.
· Emporia Essence: preprosta uporaba, velike in pregledne tipke.
· Nokia C2-02: velik zaslon, drsna tipkovnica, fotoaparat.

Izbrana telefona sta na voljo brezplačno in brez vezave. To pomeni, da je uporabnik kljub podarjenemu telefonu še vedno povsem svoboden. Če s storitvami ali telefonom ne bo zadovoljen, lahko kadarkoli prekine naročniško razmerje brez pogodbene kazni ali kupi nov telefon.

Si.mobilovci bodo na prodajnem mestu poskrbeli, da bo lahko uporabnik takoj začel uporabljati svoj telefon. Uredili bodo lahko prenos imenika na novi telefon in predstavili osnovne funkcije, ki jih telefon omogoča.

SENIOR URICE: DELAVNICE O MOBILNI TELEFONIJI
Ker se marsikateri starostnik znajde pred oviro, kako sploh uporabljati svoj mobilni telefon, je Si.mobil za vse upokojence pripravil brezplačne delavnice, na katerih se bodo lahko naučili osnov uporabe mobilnega telefona. Delavnice bodo potekale na izbranih Si.mobilovih prodajnih mestih vsako sredo med 9. in 11. uro. Upokojenci se bodo na delavnice lahko prijavili preko telefonske številke prodajnega centra ali neposredno na enem izmed Si.mobilovih prodajnih mest.
Delavnice bodo potekale v mestih Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Kranj, Murska Sobota, Velenje, Domžale, Postojna, Ajdovščina, Radovljica, Gornja Radgona in Zasavje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki