marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Klici in SMS-i po 0 evrov


15.02.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je s 15. februarjem uporabnikom ponudil nov naročniški paket Smart20, ki za 20 evrov mesečno omogoča telefoniranje znotraj domačega omrežja in v vsa stacionarna omrežja v Sloveniji po ceni 0 €/min, prav tako pošiljajo sporočila SMS po ceni 0 €, v vsa druga mobilna omrežja pa kličejo samo za 0,10 €/min.

Uporabniki, ki veliko kličejo znotraj domačega omrežja in v vsa stacionarna omrežja ter pogosto pošiljajo sporočila SMS, bodo s paketom Smart20 odslej lahko klicali še več in pošiljali še več sporočil SMS. Smart20 ima v mesečno naročnino 20 evrov vključenih 1000 minut klicev, video klicev in klicev na telefonski odzivnik znotraj domačega omrežja v Sloveniji ter 1000 minut klicev v vsa stacionarna omrežja v Sloveniji po ceni 0 €/min, prav tako zajema 1000 sporočil SMS po ceni 0 € v Sloveniji. Obenem Smart20 odlikuje tudi najnižja cena za klice v druga mobilna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra, znižana cena za pošiljanje sporočil MMS po 0,10 evra in nakup vrhunskih telefonov po ugodnih cenah.

Paket Smart20 je promocijsko na voljo vsem novim in obstoječim naročnikom Si.mobil – Vodafone. Novi uporabniki lahko sklenejo naročniško razmerje Smart20 brez vezave, ob nakupu telefona z vezavo ali ob vezavi z bonusom na pogovore in storitve. Vsi obstoječi naročniki imajo prav tako možnost prehoda na paket Smart20.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki