marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Si.mobil sedaj ponuja menjavo telefona vsako leto

Deli z ostalimi
Si.mobil

20.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Uporabniki lahko pri Si.mobilu odslej ob nakupu novega pametnega telefona višjega cenovnega razreda izberejo tudi opcijo »Nova naprava vsako leto«, ki jim bo omogočala hitro in preprosto menjavo telefona po enem letu uporabe. Poleg tega bodo uporabniki te storitve imeli prednost pri nakupu novih pametnih telefonov. V opcijo bodo vključeni najbolj zaželeni pametni telefoni, kot sta Apple iPhone 7 in Samsung Galaxy S7.

S prvo tovrstno ponudbo na slovenskem trgu Si.mobil še nadgrajuje svojo ponudbo fleksibilnih možnosti nakupa najboljših pametnih telefonov po najugodnejših cenah in izpolnjuje svojo zavezo prilagajanja ponudbe uporabnikom.

Opcija »Nova naprava vsako leto« Si.mobilovim uporabnikom omogoča, da že po 12 plačanih obrokih za pametni telefon tega zamenjajo s popolnoma novim. To lahko storijo kadar koli do izteka vezave, torej v obdobju od 12. do 24. meseca. Nova opcija se pridružuje Si.mobilovi obstoječi paleti fleksibilnih možnosti za nakup pametnega telefona, predvsem možnosti predplačila in posledično nižjega mesečnega obroka ter možnosti izbire števila obrokov ob vezavi za 12 ali 24 mesecev.

»Raziskave kažejo, da uporabniki rabljene pametne telefone neradi prodajajo na spletu. Skrbi jih, da zanje ne bodo prejeli poštenega plačila, prav tako jim prodaja lahko vzame precej časa. Hkrati pa precej uporabnikov nove modele najbolj zaželenih telefonov – na primer iPhone ali Samsung Galaxy – želi imeti takoj, ko pridejo na trg. Proizvajalci jih običajno predstavijo vsako leto, zato je opcija 'Nova naprava vsako leto' kot nalašč zanje. Svoj trenutni telefon, kupljen v okviru te opcije, bodo preprosto prinesli v našo poslovalnico in odšli z novim paradnim telefonom svojega najljubšega proizvajalca,« je ob predstavitvi dejal Jure Bohinc, vodja za upravljanje ponudbe in vrednosti v Si.mobilu.

Opcija je na razpolago za fizične osebe – potrošnike na vseh naročniških paketih, ki omogočajo vezavo s telefonom. Naročnina za opcijo se zaračuna kot pribitek na siceršnji mesečni obrok za izbrani pametni telefon na izbranem paketu ob 24-mesečni vezavi. Če uporabnik ob trenutku menjave telefon, kupljen v okviru opcije, vrne v brezhibnem stanju (delujočega in brez prask), ob vračilu ne plača ničesar. Če je telefon poškodovan (površinske praske), pa plača določen odstotek vrednosti telefona v Si.mobilovi redni prodaji. Nedelujočih ali močno poškodovanih telefonov ne bo možno zamenjati.

Uporabnik lahko naročnino na opcijo prekine kadar koli, saj se ne zaračunava vnaprej. Uporabniki z vključeno opcijo bodo imeli tudi prednost pri nakupu novih naprav, vključno s tistimi, ki bodo na razpolago le v omejenih količinah.

Uporabniki opcije »Nova naprava vsako leto« bodo lahko izbirali med ponudbo najboljših telefonov, ki bodo v določenem časovnem obdobju na trgu. Ob predstavitvi opcije so tako v ponudbo vključeni Samsung Galaxy S7 in S7 Edge, Apple iPhone 7 in 7 Plus, Apple iPhone 6S in 6S Plus, Apple iPhone SE, Huawei P9 in Sony Xperia X.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki