marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Si.mobil sedaj ponuja menjavo telefona vsako leto

Deli z ostalimi
Si.mobil

20.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Uporabniki lahko pri Si.mobilu odslej ob nakupu novega pametnega telefona višjega cenovnega razreda izberejo tudi opcijo »Nova naprava vsako leto«, ki jim bo omogočala hitro in preprosto menjavo telefona po enem letu uporabe. Poleg tega bodo uporabniki te storitve imeli prednost pri nakupu novih pametnih telefonov. V opcijo bodo vključeni najbolj zaželeni pametni telefoni, kot sta Apple iPhone 7 in Samsung Galaxy S7.

S prvo tovrstno ponudbo na slovenskem trgu Si.mobil še nadgrajuje svojo ponudbo fleksibilnih možnosti nakupa najboljših pametnih telefonov po najugodnejših cenah in izpolnjuje svojo zavezo prilagajanja ponudbe uporabnikom.

Opcija »Nova naprava vsako leto« Si.mobilovim uporabnikom omogoča, da že po 12 plačanih obrokih za pametni telefon tega zamenjajo s popolnoma novim. To lahko storijo kadar koli do izteka vezave, torej v obdobju od 12. do 24. meseca. Nova opcija se pridružuje Si.mobilovi obstoječi paleti fleksibilnih možnosti za nakup pametnega telefona, predvsem možnosti predplačila in posledično nižjega mesečnega obroka ter možnosti izbire števila obrokov ob vezavi za 12 ali 24 mesecev.

»Raziskave kažejo, da uporabniki rabljene pametne telefone neradi prodajajo na spletu. Skrbi jih, da zanje ne bodo prejeli poštenega plačila, prav tako jim prodaja lahko vzame precej časa. Hkrati pa precej uporabnikov nove modele najbolj zaželenih telefonov – na primer iPhone ali Samsung Galaxy – želi imeti takoj, ko pridejo na trg. Proizvajalci jih običajno predstavijo vsako leto, zato je opcija 'Nova naprava vsako leto' kot nalašč zanje. Svoj trenutni telefon, kupljen v okviru te opcije, bodo preprosto prinesli v našo poslovalnico in odšli z novim paradnim telefonom svojega najljubšega proizvajalca,« je ob predstavitvi dejal Jure Bohinc, vodja za upravljanje ponudbe in vrednosti v Si.mobilu.

Opcija je na razpolago za fizične osebe – potrošnike na vseh naročniških paketih, ki omogočajo vezavo s telefonom. Naročnina za opcijo se zaračuna kot pribitek na siceršnji mesečni obrok za izbrani pametni telefon na izbranem paketu ob 24-mesečni vezavi. Če uporabnik ob trenutku menjave telefon, kupljen v okviru opcije, vrne v brezhibnem stanju (delujočega in brez prask), ob vračilu ne plača ničesar. Če je telefon poškodovan (površinske praske), pa plača določen odstotek vrednosti telefona v Si.mobilovi redni prodaji. Nedelujočih ali močno poškodovanih telefonov ne bo možno zamenjati.

Uporabnik lahko naročnino na opcijo prekine kadar koli, saj se ne zaračunava vnaprej. Uporabniki z vključeno opcijo bodo imeli tudi prednost pri nakupu novih naprav, vključno s tistimi, ki bodo na razpolago le v omejenih količinah.

Uporabniki opcije »Nova naprava vsako leto« bodo lahko izbirali med ponudbo najboljših telefonov, ki bodo v določenem časovnem obdobju na trgu. Ob predstavitvi opcije so tako v ponudbo vključeni Samsung Galaxy S7 in S7 Edge, Apple iPhone 7 in 7 Plus, Apple iPhone 6S in 6S Plus, Apple iPhone SE, Huawei P9 in Sony Xperia X.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki