marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Si.mobil sedaj ponuja menjavo telefona vsako leto


20.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Uporabniki lahko pri Si.mobilu odslej ob nakupu novega pametnega telefona višjega cenovnega razreda izberejo tudi opcijo »Nova naprava vsako leto«, ki jim bo omogočala hitro in preprosto menjavo telefona po enem letu uporabe. Poleg tega bodo uporabniki te storitve imeli prednost pri nakupu novih pametnih telefonov. V opcijo bodo vključeni najbolj zaželeni pametni telefoni, kot sta Apple iPhone 7 in Samsung Galaxy S7.

S prvo tovrstno ponudbo na slovenskem trgu Si.mobil še nadgrajuje svojo ponudbo fleksibilnih možnosti nakupa najboljših pametnih telefonov po najugodnejših cenah in izpolnjuje svojo zavezo prilagajanja ponudbe uporabnikom.

Opcija »Nova naprava vsako leto« Si.mobilovim uporabnikom omogoča, da že po 12 plačanih obrokih za pametni telefon tega zamenjajo s popolnoma novim. To lahko storijo kadar koli do izteka vezave, torej v obdobju od 12. do 24. meseca. Nova opcija se pridružuje Si.mobilovi obstoječi paleti fleksibilnih možnosti za nakup pametnega telefona, predvsem možnosti predplačila in posledično nižjega mesečnega obroka ter možnosti izbire števila obrokov ob vezavi za 12 ali 24 mesecev.

»Raziskave kažejo, da uporabniki rabljene pametne telefone neradi prodajajo na spletu. Skrbi jih, da zanje ne bodo prejeli poštenega plačila, prav tako jim prodaja lahko vzame precej časa. Hkrati pa precej uporabnikov nove modele najbolj zaželenih telefonov – na primer iPhone ali Samsung Galaxy – želi imeti takoj, ko pridejo na trg. Proizvajalci jih običajno predstavijo vsako leto, zato je opcija 'Nova naprava vsako leto' kot nalašč zanje. Svoj trenutni telefon, kupljen v okviru te opcije, bodo preprosto prinesli v našo poslovalnico in odšli z novim paradnim telefonom svojega najljubšega proizvajalca,« je ob predstavitvi dejal Jure Bohinc, vodja za upravljanje ponudbe in vrednosti v Si.mobilu.

Opcija je na razpolago za fizične osebe – potrošnike na vseh naročniških paketih, ki omogočajo vezavo s telefonom. Naročnina za opcijo se zaračuna kot pribitek na siceršnji mesečni obrok za izbrani pametni telefon na izbranem paketu ob 24-mesečni vezavi. Če uporabnik ob trenutku menjave telefon, kupljen v okviru opcije, vrne v brezhibnem stanju (delujočega in brez prask), ob vračilu ne plača ničesar. Če je telefon poškodovan (površinske praske), pa plača določen odstotek vrednosti telefona v Si.mobilovi redni prodaji. Nedelujočih ali močno poškodovanih telefonov ne bo možno zamenjati.

Uporabnik lahko naročnino na opcijo prekine kadar koli, saj se ne zaračunava vnaprej. Uporabniki z vključeno opcijo bodo imeli tudi prednost pri nakupu novih naprav, vključno s tistimi, ki bodo na razpolago le v omejenih količinah.

Uporabniki opcije »Nova naprava vsako leto« bodo lahko izbirali med ponudbo najboljših telefonov, ki bodo v določenem časovnem obdobju na trgu. Ob predstavitvi opcije so tako v ponudbo vključeni Samsung Galaxy S7 in S7 Edge, Apple iPhone 7 in 7 Plus, Apple iPhone 6S in 6S Plus, Apple iPhone SE, Huawei P9 in Sony Xperia X.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki