marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Novi center Si.mobil – Vodafone v Celju

Deli z ostalimi

31.10.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je v Celju odprl nov prodajni center, ki ponuja hitre in kakovostne storitve ter prilagojeno ponudbo. Stranke lahko v njem preizkusijo vse razstavljene produkte in ponujene storitve ter sklepajo naročniška razmerja.

Si.mobil – Vodafone center v Celju se je iz središča mesta preselil na novo, za obiskovalce bolj privlačno lokacijo v neposredni bližini nakupovalnega centra na Mariborski cesti 120. Novi center je svoja vrata odprl v četrtek, 26. oktobra 2006.

V novem centru uporabniki preizkusijo vse razstavljene produkte in ponujene storitve. Na velikem prostoru je strankam na voljo celotna ponudba naročniških in predplačniških paketov, preizkušanje različnih mobilnih telefonov, podatkovne naprave, globalni produkt Vodafone live! z zabavno in informativno vsebino, interaktivni Vedeževalec, LCD zaslon ter napredne storitve, kot so BlackBerry, Vodafone Mobile Connect Card in Si.Navigator. Poslovnim strankam je namenjena posebna soba za predstavitev ponudbe.

Center Si.mobil – Vodafone v Celju je odprt od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure in ob sobotah od 9. do 18. ure.

Prodajna mreža Si.mobil – Vodafone
Si.mobil – Vodafone ima svoje prodajne centre v vseh večjih mestih v Sloveniji. Trije centri se nahajajo v Ljubljani in po eden v Mariboru, Kopru, Celju, Kranju in Novem Mestu. Skupno ustvarjajo približno 40% vseh novih naročniških razmerij. Si.mobil – Vodafone svoje storitve in produkte nudi tudi preko razvejane prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev, in sicer celotno ponudbo na 109 prodajnih mestih ter predplačniško ponudbo na več kot 1300 prodajnih mestih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki