marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Si.mobil pripravil posebno ponudbo za gluhe in naglušne

Deli z ostalimi
Si.mobil

22.07.2016
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil se nenehno trudi prilagajati svojo ponudbo uporabnikom, tudi tistim s posebnimi potrebami. Tokrat so pripravili posebno ponudbo za člane Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije. V naročniškem paketu je vključena večja količina prenosa podatkov in brezplačna dodatna kartica SIM za prenos podatkov.

V Si.mobilu je odgovornost ena izmed temeljnih kompetenc zaposlenih in tako globoko vpeta v jedro poslovanja. Posebno pozornost namenjajo odgovornosti do ljudi, tako do sodelavcev, uporabnikov kot tudi širše skupnosti. Zato so se v Si.mobilu odločili, da pripravijo posebno ponudbo za gluhe in naglušne, saj slednji mobilne naprave uporabljajo predvsem za prenos podatkov, video klice in pošiljanje sporočil, manj za glasovne klice. Miran Razoršek, vodja produktnega marketinga, je izpostavil: »V naročniškem paketu, ki ga je Si.mobil pripravil posebej za njih, je tako vključena neomejena količina sporočil SMS in MMS, 16 GB prenosa podatkov, dodatna kartica SIM za prenos podatkov za tablične računalnike in neomejene minute za klice v vsa slovenska omrežja.« V primeru, da uporabniki presežejo 16 GB prenosa podatkov, lahko zakupijo dodatne količine po ceni 3 evre za 1 GB prenosa podatkov. Cena naročniškega paketa pa znaša le 14,99 evrov na mesec.

V vseh Si.mobilovih poslovalnicah lahko gluhi in naglušni še preverijo odlično ponudbo telefonov in tabličnih računalnikov, ki jih lahko kupijo na obroke brez obresti, da bo njihovo komuniciranje še preprostejše. Hkrati lahko tudi unovčijo svojo vrednotnico za nakup tehničnega pripomočka, ki jo izda Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti v znesku do 320 EUR.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki