marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Si.mobil pripravil posebno ponudbo za gluhe in naglušne

Deli z ostalimi
Si.mobil

22.07.2016
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil se nenehno trudi prilagajati svojo ponudbo uporabnikom, tudi tistim s posebnimi potrebami. Tokrat so pripravili posebno ponudbo za člane Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije. V naročniškem paketu je vključena večja količina prenosa podatkov in brezplačna dodatna kartica SIM za prenos podatkov.

V Si.mobilu je odgovornost ena izmed temeljnih kompetenc zaposlenih in tako globoko vpeta v jedro poslovanja. Posebno pozornost namenjajo odgovornosti do ljudi, tako do sodelavcev, uporabnikov kot tudi širše skupnosti. Zato so se v Si.mobilu odločili, da pripravijo posebno ponudbo za gluhe in naglušne, saj slednji mobilne naprave uporabljajo predvsem za prenos podatkov, video klice in pošiljanje sporočil, manj za glasovne klice. Miran Razoršek, vodja produktnega marketinga, je izpostavil: »V naročniškem paketu, ki ga je Si.mobil pripravil posebej za njih, je tako vključena neomejena količina sporočil SMS in MMS, 16 GB prenosa podatkov, dodatna kartica SIM za prenos podatkov za tablične računalnike in neomejene minute za klice v vsa slovenska omrežja.« V primeru, da uporabniki presežejo 16 GB prenosa podatkov, lahko zakupijo dodatne količine po ceni 3 evre za 1 GB prenosa podatkov. Cena naročniškega paketa pa znaša le 14,99 evrov na mesec.

V vseh Si.mobilovih poslovalnicah lahko gluhi in naglušni še preverijo odlično ponudbo telefonov in tabličnih računalnikov, ki jih lahko kupijo na obroke brez obresti, da bo njihovo komuniciranje še preprostejše. Hkrati lahko tudi unovčijo svojo vrednotnico za nakup tehničnega pripomočka, ki jo izda Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti v znesku do 320 EUR.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki