marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Si.mobil prenavlja prodajni center v ljubljanskem BTC

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobilov prodajni center na Šmartinski 134b v ljubljanskem BTC bo od 25. marca do predvidoma konca aprila zaprt zaradi prenove. Družba Si.mobil uporabnike naproša, da se v času prenove obrnejo na bližnjo poslovalnico Si.mobil LAB v Areni v BTC ali na katero izmed drugih ljubljanskih prodajnih mest v Ljubljani.

Prodajni center v Si.mobilovi poslovni stavbi bo za poslovalnico v centru Maribora že druga sodobna, uporabniku in okolju prijazna poslovalnica. Delovala bo skoraj brez papirja, saj bo temeljila na e-poslovanju hkrati pa bo celotna ponudba prikazana na LCD zaslonih. Dosedanjo osvetlitev bodo zamenjale varčne žarnice in LED diode, ki bistveno znižujejo porabo električne energije. Za primere morebitnih zdravstvenih težav pa bodo v prodajnem centru namestili tudi avtomatski defibrilator.

Po zgledu prodajnih centrov v Mariboru in v BTC bo Si.mobil postopoma prenovil tudi druge svoje poslovalnice po Sloveniji. Koncept prenove v ospredje postavlja uporabniško izkušnjo in misel na okolje.

Si.mobil te dni praznuje svojo 10. obletnico delovanja, saj je svoje storitve uporabnikom prvič ponudil 25. marca 1999. Si.mobilovim uporabnikom so ob tej priložnosti v mesecu marcu v prodajnih centrih na voljo posebna, zelena darila.

Si.mobilova prodajna mreža

Si.mobil ima devet prodajnih centrov v vseh večjih mestih po Sloveniji - tri v Ljubljani, dva v Mariboru in po enega v Kopru, Celju, Kranju in Novem mestu. Svoje storitve in izdelke Si.mobil nudi tudi na 7 prodajno-informativnih točkah Mmobil v Mercator centrih, ter v okviru razvejane prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev, in sicer celotno ponudbo na 110 prodajnih mestih in predplačniško ponudbo na več kot 1500 prodajnih mestih.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki