marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Si.mobil prenavlja prodajni center v ljubljanskem BTC


23.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobilov prodajni center na Šmartinski 134b v ljubljanskem BTC bo od 25. marca do predvidoma konca aprila zaprt zaradi prenove. Družba Si.mobil uporabnike naproša, da se v času prenove obrnejo na bližnjo poslovalnico Si.mobil LAB v Areni v BTC ali na katero izmed drugih ljubljanskih prodajnih mest v Ljubljani.

Prodajni center v Si.mobilovi poslovni stavbi bo za poslovalnico v centru Maribora že druga sodobna, uporabniku in okolju prijazna poslovalnica. Delovala bo skoraj brez papirja, saj bo temeljila na e-poslovanju hkrati pa bo celotna ponudba prikazana na LCD zaslonih. Dosedanjo osvetlitev bodo zamenjale varčne žarnice in LED diode, ki bistveno znižujejo porabo električne energije. Za primere morebitnih zdravstvenih težav pa bodo v prodajnem centru namestili tudi avtomatski defibrilator.

Po zgledu prodajnih centrov v Mariboru in v BTC bo Si.mobil postopoma prenovil tudi druge svoje poslovalnice po Sloveniji. Koncept prenove v ospredje postavlja uporabniško izkušnjo in misel na okolje.

Si.mobil te dni praznuje svojo 10. obletnico delovanja, saj je svoje storitve uporabnikom prvič ponudil 25. marca 1999. Si.mobilovim uporabnikom so ob tej priložnosti v mesecu marcu v prodajnih centrih na voljo posebna, zelena darila.

Si.mobilova prodajna mreža

Si.mobil ima devet prodajnih centrov v vseh večjih mestih po Sloveniji - tri v Ljubljani, dva v Mariboru in po enega v Kopru, Celju, Kranju in Novem mestu. Svoje storitve in izdelke Si.mobil nudi tudi na 7 prodajno-informativnih točkah Mmobil v Mercator centrih, ter v okviru razvejane prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev, in sicer celotno ponudbo na 110 prodajnih mestih in predplačniško ponudbo na več kot 1500 prodajnih mestih.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki