marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Si.mobil prenavlja prodajni center v ljubljanskem BTC

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobilov prodajni center na Šmartinski 134b v ljubljanskem BTC bo od 25. marca do predvidoma konca aprila zaprt zaradi prenove. Družba Si.mobil uporabnike naproša, da se v času prenove obrnejo na bližnjo poslovalnico Si.mobil LAB v Areni v BTC ali na katero izmed drugih ljubljanskih prodajnih mest v Ljubljani.

Prodajni center v Si.mobilovi poslovni stavbi bo za poslovalnico v centru Maribora že druga sodobna, uporabniku in okolju prijazna poslovalnica. Delovala bo skoraj brez papirja, saj bo temeljila na e-poslovanju hkrati pa bo celotna ponudba prikazana na LCD zaslonih. Dosedanjo osvetlitev bodo zamenjale varčne žarnice in LED diode, ki bistveno znižujejo porabo električne energije. Za primere morebitnih zdravstvenih težav pa bodo v prodajnem centru namestili tudi avtomatski defibrilator.

Po zgledu prodajnih centrov v Mariboru in v BTC bo Si.mobil postopoma prenovil tudi druge svoje poslovalnice po Sloveniji. Koncept prenove v ospredje postavlja uporabniško izkušnjo in misel na okolje.

Si.mobil te dni praznuje svojo 10. obletnico delovanja, saj je svoje storitve uporabnikom prvič ponudil 25. marca 1999. Si.mobilovim uporabnikom so ob tej priložnosti v mesecu marcu v prodajnih centrih na voljo posebna, zelena darila.

Si.mobilova prodajna mreža

Si.mobil ima devet prodajnih centrov v vseh večjih mestih po Sloveniji - tri v Ljubljani, dva v Mariboru in po enega v Kopru, Celju, Kranju in Novem mestu. Svoje storitve in izdelke Si.mobil nudi tudi na 7 prodajno-informativnih točkah Mmobil v Mercator centrih, ter v okviru razvejane prodajne mreže pooblaščenih prodajalcev, in sicer celotno ponudbo na 110 prodajnih mestih in predplačniško ponudbo na več kot 1500 prodajnih mestih.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki