marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Si.mobil prejel zlato nagrado EFFIE

Deli z ostalimi

23.01.2009
Objavil: Thomas Bergant

Včeraj je v Festivalni dvorani v Ljubljani potekala svečana podelitev nagrad za učinkovitost v komuniciranju EFFIE 2008. Med kar 27 prijavami se je v drugi krog uvrstilo 13 tržno komunikacijskih akcij, zlate, bronaste in srebrne nagrade pa si je prislužilo najboljših 8 akcij.

Med njimi je Si.mobil prejel zlato nagrado EFFIE za komunikacijsko akcijo Vsi smo malo ORTO!.

Si.mobil je za učinkovitost komunikacijske akcije Vsi smo malo ORTO! prejel zlato nagrado EFFIE, ki jih podeljuje Slovenska oglaševalska zbornica, med finaliste pa sta se uvrstili obe prijavljeni akciji Si.mobila, in sicer poleg "Vsi smo malo ORTO!" tudi "Mobilni internet". Inovativen in kreativen pristop ter učinkovita raba komunikacijskih orodij in doseganje zastavljenih ciljev so pripeljali k temu, da je bila uspešnost akcije prepoznana tudi v strokovnih krogih.

Peter Curk, direktor marketinga v družbi Si.mobil, je ob prejetju zlate nagrade EFFIE povedal: "Verjamem, da si vsak uporabnik zasluži več kot le generično storitev ali ponudbo. Tak pristop nas je pred 4 leti nazaj napeljal na prav posebno komunikacijo z mladimi v jeziku in stilu, lastnem prav njim. In prav pri mladih se izkaže, da sta kreativnost in interaktivnost ključ za doseganje rezultatov. Današnja nagrada je prijetna potrditev, da sta trženje in tržno komuniciranje v Si.mobilu na visoki strokovni ravni."

Si.mobil bo tudi v prihodnje sledil svojim vrednotam in se trudil svoje uporabnike razumeti, saj jim bo le tako lahko ponudil rešitve, ki jih zares potrebujejo. Uporabnikom bo ponujal kakovostne storitve po optimalnih cenah in jim s skrbnostjo ter predanostjo nudil odlično uporabniško izkušnjo.

Vsi smo malo ORTO!

V letu 2007 se je Si.mobil odločil za spremembo trženjske in komunikacijske strategije svoje ponudbe za mlade Orto Smart. Jasno se je zavedal, da mladi zahtevajo poseben nagovor in da želijo biti v soustvarjanje aktivno vključeni. Glede na zaznane trende pri mlajši ciljni skupini se je odločil za premik fokusa od posameznika k skupnosti (t. i. "community" marketing), ki je mladim omogočil, da izberejo in postanejo Orto Smart "zvezde" ter sooblikujejo svojo skupnost. Tako je v sodelovanju z agencijami Luna\TBWA, Parsek in OMD nastal komunikacijski projekt "Vsi smo malo orto", s katerim je Si.mobil uspešno utrdil svojo priljubljenost med mladimi in celo presegel svoja komunikacijska in prodajna pričakovanja. Prejeta zlata nagrada EFFIE predstavlja tudi potrditev uspešnega sodelovanja Si.mobila s partnerskimi agencijami.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki