marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Si.mobil – Vodafone predčasno vklopil evrotarifo

Deli z ostalimi
Si.mobil

29.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je danes, 29. avgusta 2007, evrotarifo vklopil vsem naročnikom, razen uporabnikom storitve Vodafone Eurocall. Uporabniki predplačniških paketov Halo imajo evrotarifo vklopljeno od 31. julija 2007.

Uporabniki Si.mobil – Vodafone bodo od 29. avgusta dalje ob gostovanju v državah Evropske Unije klicali po evrotarifi, kar je več kot mesec dni pred skrajnim rokom, ki ga določa uredba EU o gostovanjih. Si.mobil – Vodafone je namreč danes evrotarifo vklopil tudi vsem naročnikom, ki se za to doslej niso že sami odločili, vsem uporabnikom predplačniškega sistema Halo pa že 31. julija.

Izjema so uporabniki storitve Vodafone Eurocall, katerim se evrotarifa ne bo samodejno vklopila. Si.mobil – Vodafone tem uporabnikom priporoča, da se na podlagi svojih klicnih navad odločijo za njim najprimernejšo tarifo – Vodafone Eurocall, ki znižuje cene klicev izven Evropske unije, ali evrotarifo, ki znižuje cene klicev znotraj Evropske unije. Si.mobil – Vodafone bo v prihodnjih dneh uporabnikom Vodafone Eurocall ponovno posredoval informacije o obeh možnostih za znižanje stroškov mobilne telefonije.

Cene gostovanja v državah Evropske unije za uporabnike evrotarife pri Si.mobil – Vodafone znašajo 58,8 centov (z DDV) za odhodne klice in 28,8 centa (z DDV) za dohodne klice.

Podrobnejše informacije o evrotarifi, ki je del cenika Vodafone World, so na voljo na spletni strani www.simobil.si Za kakršnekoli dodatne informacije se lahko uporabniki obrnejo tudi na prodajne svetovalce v vseh naših Si.mobil – Vodafone prodajnih centrih, prav tako jim je na voljo klicni center na številki 080 40 40 40. Stranke bodo o cenah gostovanj preko SMS sporočil od konca septembra obveščene tudi vsakič, ko bodo prestopile mejo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki