marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Si.mobilov glasbeni portal MUZIQ

Deli z ostalimi

03.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil odslej uporabnikom nudi nov glasbeni portal MUZIQ. V sodelovanju z največjimi tujimi in domačimi založbami Si.mobil na portalu MUZIQ ponuja bogato izbiro trenutno najbolj popularnih glasbenih in video vsebin.

Z MUZIQ-om lahko uporabniki enostavno pregledujejo in nakupujejo več vrst glasbenih vsebin, in sicer polifonične melodije, prave melodije, cele melodije, predigre, video vsebine in ozadja glasbenih izvajalcev. Na portalu so melodije razdeljene na več kategorij, kar uporabnikom omogoča hitro iskanje. Uporabniki lahko iščejo vsebine po albumih, izvajalcih, posameznih melodijah, video vsebinah in ozadjih zvezdnikov.

Si.mobil je kot prvi Sloveniji uporabnikom ponudil tudi cele melodije z dvojnim prenosom. Uporabnik sedaj lahko cele melodije naloži na osebni računalnik ali mobilni telefon, plača pa le enkrat.

Do portala MUZIQ lahko uporabniki dostopajo preko portala Vodafone live!, z obiskom spletne strani muziq.simobil.si, možen pa je tudi hiter dostop s ključno besedo 'V MUZIQ' na 1919.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki