marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Si.mobilov glasbeni portal MUZIQ

Deli z ostalimi

03.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil odslej uporabnikom nudi nov glasbeni portal MUZIQ. V sodelovanju z največjimi tujimi in domačimi založbami Si.mobil na portalu MUZIQ ponuja bogato izbiro trenutno najbolj popularnih glasbenih in video vsebin.

Z MUZIQ-om lahko uporabniki enostavno pregledujejo in nakupujejo več vrst glasbenih vsebin, in sicer polifonične melodije, prave melodije, cele melodije, predigre, video vsebine in ozadja glasbenih izvajalcev. Na portalu so melodije razdeljene na več kategorij, kar uporabnikom omogoča hitro iskanje. Uporabniki lahko iščejo vsebine po albumih, izvajalcih, posameznih melodijah, video vsebinah in ozadjih zvezdnikov.

Si.mobil je kot prvi Sloveniji uporabnikom ponudil tudi cele melodije z dvojnim prenosom. Uporabnik sedaj lahko cele melodije naloži na osebni računalnik ali mobilni telefon, plača pa le enkrat.

Do portala MUZIQ lahko uporabniki dostopajo preko portala Vodafone live!, z obiskom spletne strani muziq.simobil.si, možen pa je tudi hiter dostop s ključno besedo 'V MUZIQ' na 1919.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki