marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Peljite internet na morje!


24.06.2015
Objavil: Thomas Bergant

Poletje na Hrvaškem bo vroče! Si.mobil je za svoje naročnike ponovno pripravil ponudbo, s katero bodo lahko brez skrbi brskali po spletu na Hrvaškem. S 3 GB interneta za cel mesec v omrežju Vipnet za samo 9,99 €.

Si.mobil je poskrbel, da bodo počitnice na Hrvaškem z opcijo Internet Vipnet popolnoma brezskrbne, saj za 9,99 € vključuje 3 GB mobilnega interneta na Hrvaškem. Po porabljeni količini prenosa podatkov si naročniki lahko vklopijo novo opcijo Internet Vipnet s poslanim SMS sporočilom 'VIPNET' na številko 4040. Si.mobilovi naročniki bodo lahko na svojem telefonu ali tablici prelistali spletne novice, preverili vreme, pošiljali in pregledovali elektronsko pošto, delili slike s prijatelji na družabnih omrežjih in ostali povezani na internetu.

Brez skrbi v tujino!
V Si.mobilu se zavedajo, da vedno več naročnikov potuje v tujino – pa naj bo to dopust, začasno delo ali le izlet čez mejo za dan ali dva. Da jim ni več treba skrbeti, katero opcijo ali tarifo imajo vklopljeno in koliko stane SMS ali minuta pogovora v tujini, so že pred poletjem prenovili ponudbo paketov, ki z vključenim gostovanjem v tujini briše meje za njihove naročnike: mladi lahko svojo potovalno žilico združijo s paketom ORTO TRIPSTER, ki poleg neomejenih količin SMSov, MMSov in minut vključuje še 4 GB prenosa podatkov – od tega lahko mladi 1 GB porabijo v kar 65 državah po vsem svetu. Ko ne potujejo, lahko ta 1 GB porabijo doma.

Zasebni in poslovni naročniki lahko izberejo enega izmed paketov ULTIMATIVNI, ki omogočajo revolucionarno uporabo v EU, saj naročniki za opravljene storitve v EU plačujejo po porabi, a ne več kot 10 EUR na mesec. Torej, Si.mobilovi naročniki lahko z novimi paketi v tujino odpotujejo povsem brezskrbno.

Poleg odličnih paketov imajo Si.mobilovi uporabniki na voljo tudi druge tarife in opcije, ki jih lahko izberejo glede na svoje potrebe oz. porabo med gostovanjem v tujini: tarifa EU Neskončno, tarifa EU in Balkan Neskončno, opcija Tujina 1GIGA, …. Vso ponudbo lahko preprosto preverijo na Si.mobilovi spletni strani.

Si.mobil svojim uporabnikom svetuje, da pred odhodom v tujino preverijo cene storitev, tarif in opcij za tujino na spletni strani. Naj bo gostovanje v tujini užitek, ne skrb.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki