marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Si.mobil je Oglaševalec leta 2008

Deli z ostalimi
Si.mobil

26.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil je na 18. Slovenskem oglaševalskem festivalu prejela laskavi naslov Oglaševalec leta 2008. Nagrada se podeljuje podjetju, ki je v preteklem letu izstopalo predvsem z izvirnostjo in inovativnostjo svojega nastopa na trgu ter tako na svojevrsten način zaznamovalo leto v komunikacijskem smislu.

Si.mobil, ki prav te dni praznuje svojo 10. obletnico delovanja, je po mnenju komisije s korenitim repozicioniranjem blagovne znamke izkazal smelost, izvirnost in tudi inovativnost, hkrati pa znotraj zelo dinamične panoge pokazal konsistentnost, ki jo premorejo odlične blagovne znamke. Njegova podoba v očeh in percepciji avditorija je jasna in koherentna, a vseeno diverzificirana na načine, ki najbolje ustrezajo posameznim ciljnim skupinam. Z vrednostnimi in etičnimi iniciativami, kot je Si.mobilova filozofija Re.misli, pa je družba prestopala meje ustaljenih načinov sporočanja in tako postavila nove mejnike odgovornega, ustvarjalnega in učinkovitega komuniciranja, je v obrazložitvi povedala komisija.

Nagrada Oglaševalec leta 2008 za Si.mobil predstavlja pomembno potrditev, da je s svojevrstnim načinom komunikacije in upravljanjem z blagovno znamko na pravi poti. Družba na vsakem koraku živi svoje vrednote, ki jo usmerjajo k uporabnikom, poudarjajo profesionalnost in vrednost za denar. Si.mobil s transparentno in všečno komunikacijo izgrajuje dolgoročen odnos z uporabniki in uživa zaupanje, kar mu omogoča njegov nadaljnji razvoj.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki