marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Si.mobil je Oglaševalec leta 2008

Deli z ostalimi
Si.mobil

26.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil je na 18. Slovenskem oglaševalskem festivalu prejela laskavi naslov Oglaševalec leta 2008. Nagrada se podeljuje podjetju, ki je v preteklem letu izstopalo predvsem z izvirnostjo in inovativnostjo svojega nastopa na trgu ter tako na svojevrsten način zaznamovalo leto v komunikacijskem smislu.

Si.mobil, ki prav te dni praznuje svojo 10. obletnico delovanja, je po mnenju komisije s korenitim repozicioniranjem blagovne znamke izkazal smelost, izvirnost in tudi inovativnost, hkrati pa znotraj zelo dinamične panoge pokazal konsistentnost, ki jo premorejo odlične blagovne znamke. Njegova podoba v očeh in percepciji avditorija je jasna in koherentna, a vseeno diverzificirana na načine, ki najbolje ustrezajo posameznim ciljnim skupinam. Z vrednostnimi in etičnimi iniciativami, kot je Si.mobilova filozofija Re.misli, pa je družba prestopala meje ustaljenih načinov sporočanja in tako postavila nove mejnike odgovornega, ustvarjalnega in učinkovitega komuniciranja, je v obrazložitvi povedala komisija.

Nagrada Oglaševalec leta 2008 za Si.mobil predstavlja pomembno potrditev, da je s svojevrstnim načinom komunikacije in upravljanjem z blagovno znamko na pravi poti. Družba na vsakem koraku živi svoje vrednote, ki jo usmerjajo k uporabnikom, poudarjajo profesionalnost in vrednost za denar. Si.mobil s transparentno in všečno komunikacijo izgrajuje dolgoročen odnos z uporabniki in uživa zaupanje, kar mu omogoča njegov nadaljnji razvoj.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki