marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

Si.mobil objavil letno poročilo za poslovno leto 2010

Deli z ostalimi
Si.mobil

12.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je objavil letno poročilo za leto 2010. Zasnovano je kot poziv k ponovnem razmisleku in aktivnem udejstvovanju v dobrobit družbe in okolja. Dostopno je na spletnem naslovu www.simobil.si/letnoporocilo2010, in na USB ključih v škatlici z ogledalom. Letno poročilo je ogledalo poslovanja preteklega leta in hkrati povabilo bralcu, da se zazre vase in postane Obraz sprememb.

Letno poročilo predstavlja celovit pregled poslovnega leta 2010. V njem Si.mobil transparentno poroča o svojih poslovnih rezultatih in o aktivnostih, ki so pomembno zaznamovale preteklo leto.

V duhu Si.mobilove filozofije Re.misli in projekta Obrazi sprememb je letno poročilo zasnovano na ideji, da nas obvezuje odgovorno ravnanje do okolja in družbe. Zavedati se moramo, da ima vsako dejanje, ki ga storimo, vpliv. Si.mobil je z odgovornostjo do prihodnosti predse postavil ogledalo in prizadeva si, da svoj odsev naredi čim bolj zelen in jasen. Letno poročilo je odsev Si.mobilovega dela in hkrati poziv vsem, ki jim ni vseeno, da postanejo Obraz sprememb. Uporabnik lahko naloži svojo fotografijo in tako simbolično postane del skupnosti, ki vidi dlje in želi višje.

Letno poročilo je prijazno do uporabnika in okolja. Spletna stran ima preprosto in pregledno strukturo, oblikovno pa prek ročnih ilustracij sledi zgodbi trajnostnega razvoja. V primeru tiskanja je stran zasnovana tako, da omogoča racionalno rabo črnila in papirja.

***
Kreativni koncept in oblikovno zasnovo letnega poročila so pripravili v agenciji Imelda Ogilvy, izvedbeno oblikovanje spletne verzije letnega poročila pa je pripravila agencija ORG. TEND d.o.o.
***

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki