marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Si.mobil objavil letno poročilo za poslovno leto 2010

Deli z ostalimi
Si.mobil

12.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je objavil letno poročilo za leto 2010. Zasnovano je kot poziv k ponovnem razmisleku in aktivnem udejstvovanju v dobrobit družbe in okolja. Dostopno je na spletnem naslovu www.simobil.si/letnoporocilo2010, in na USB ključih v škatlici z ogledalom. Letno poročilo je ogledalo poslovanja preteklega leta in hkrati povabilo bralcu, da se zazre vase in postane Obraz sprememb.

Letno poročilo predstavlja celovit pregled poslovnega leta 2010. V njem Si.mobil transparentno poroča o svojih poslovnih rezultatih in o aktivnostih, ki so pomembno zaznamovale preteklo leto.

V duhu Si.mobilove filozofije Re.misli in projekta Obrazi sprememb je letno poročilo zasnovano na ideji, da nas obvezuje odgovorno ravnanje do okolja in družbe. Zavedati se moramo, da ima vsako dejanje, ki ga storimo, vpliv. Si.mobil je z odgovornostjo do prihodnosti predse postavil ogledalo in prizadeva si, da svoj odsev naredi čim bolj zelen in jasen. Letno poročilo je odsev Si.mobilovega dela in hkrati poziv vsem, ki jim ni vseeno, da postanejo Obraz sprememb. Uporabnik lahko naloži svojo fotografijo in tako simbolično postane del skupnosti, ki vidi dlje in želi višje.

Letno poročilo je prijazno do uporabnika in okolja. Spletna stran ima preprosto in pregledno strukturo, oblikovno pa prek ročnih ilustracij sledi zgodbi trajnostnega razvoja. V primeru tiskanja je stran zasnovana tako, da omogoča racionalno rabo črnila in papirja.

***
Kreativni koncept in oblikovno zasnovo letnega poročila so pripravili v agenciji Imelda Ogilvy, izvedbeno oblikovanje spletne verzije letnega poročila pa je pripravila agencija ORG. TEND d.o.o.
***

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki