marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Si.mobil objavil letno poročilo za poslovno leto 2010

Deli z ostalimi
Si.mobil

12.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je objavil letno poročilo za leto 2010. Zasnovano je kot poziv k ponovnem razmisleku in aktivnem udejstvovanju v dobrobit družbe in okolja. Dostopno je na spletnem naslovu www.simobil.si/letnoporocilo2010, in na USB ključih v škatlici z ogledalom. Letno poročilo je ogledalo poslovanja preteklega leta in hkrati povabilo bralcu, da se zazre vase in postane Obraz sprememb.

Letno poročilo predstavlja celovit pregled poslovnega leta 2010. V njem Si.mobil transparentno poroča o svojih poslovnih rezultatih in o aktivnostih, ki so pomembno zaznamovale preteklo leto.

V duhu Si.mobilove filozofije Re.misli in projekta Obrazi sprememb je letno poročilo zasnovano na ideji, da nas obvezuje odgovorno ravnanje do okolja in družbe. Zavedati se moramo, da ima vsako dejanje, ki ga storimo, vpliv. Si.mobil je z odgovornostjo do prihodnosti predse postavil ogledalo in prizadeva si, da svoj odsev naredi čim bolj zelen in jasen. Letno poročilo je odsev Si.mobilovega dela in hkrati poziv vsem, ki jim ni vseeno, da postanejo Obraz sprememb. Uporabnik lahko naloži svojo fotografijo in tako simbolično postane del skupnosti, ki vidi dlje in želi višje.

Letno poročilo je prijazno do uporabnika in okolja. Spletna stran ima preprosto in pregledno strukturo, oblikovno pa prek ročnih ilustracij sledi zgodbi trajnostnega razvoja. V primeru tiskanja je stran zasnovana tako, da omogoča racionalno rabo črnila in papirja.

***
Kreativni koncept in oblikovno zasnovo letnega poročila so pripravili v agenciji Imelda Ogilvy, izvedbeno oblikovanje spletne verzije letnega poročila pa je pripravila agencija ORG. TEND d.o.o.
***

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki