marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Nova tarifa za predplačnike

Deli z ostalimi
Si.mobil

10.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone predstavlja novo predplačniško tarifo Halo SMS z najnižjo ceno SMS-ov za predplačniške uporabnike v Sloveniji. S tarifo Halo SMS bodo uporabniki sporočila SMS pošiljali za samo 5 evrocentov in klicali v vsa omrežja v Sloveniji po enotni ceni 15 evrocentov na minuto. V ponudbi paketov Halo so na voljo tudi novi telefoni po ugodnih cenah.

Cena poslanega sporočila SMS tako znaša le 5 evrocentov (11,98 SIT), kar je 37 odstotkov manj kot znaša najnižja cena SMS-a pri konkurenčnem ponudniku predplačniških paketov. Tarifo odlikuje tudi enotna cena klicev 15 evrocentov (35,95 SIT) za minuto pogovora v vsa mobilna in fiksna omrežja v Sloveniji.

Nova tarifa je primerna predvsem za tiste uporabnike, ki pošiljajo veliko kratkih sporočil in obenem pogosto kličejo v fiksna in druga mobilna omrežja. Poleg nove tarife Halo SMS je predplačniškim uporabnikom na voljo tudi obstoječa tarifa Halo Smart, ki omogoča najugodnejšo ceno klicev v domačem omrežju, to je 12,52 evrocenta (30 SIT) na minuto. Vsak novi predplačniški uporabnik ima prednastavljeno tarifo Halo Smart, ki jo lahko kadarkoli zamenja v tarifo Halo SMS. Novo tarifo Halo SMS si lahko nastavi preko mobilnega telefona s klicem ali poslanim SMS-om s ključno besedo Halosms na brezplačno telefonsko številko 448. Menjava tarife je za uporabnike brezplačna po vsakem polnjenju računa Halo z vrednostno kartico.

Vsi novi predplačniški uporabniki so lahko deležni tudi vseh ugodnosti, kot so Halo Bonus Klub z mesečnimi nagradami do 12 evrov, brezplačna sporočila SMS ob polnitvi z vrednostnimi karticami za 10 in 20 evrov ter storitve na portalu Vodafone live!.

Uporabniki Halo lahko izbirajo tudi med novimi telefoni po ugodnih cenah. Kupcem sta tako na voljo nova telefona v ponudbi - Samsung SGH-C300 in Motorola W375.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki