marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Nova tarifa za predplačnike

Deli z ostalimi
Si.mobil

10.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone predstavlja novo predplačniško tarifo Halo SMS z najnižjo ceno SMS-ov za predplačniške uporabnike v Sloveniji. S tarifo Halo SMS bodo uporabniki sporočila SMS pošiljali za samo 5 evrocentov in klicali v vsa omrežja v Sloveniji po enotni ceni 15 evrocentov na minuto. V ponudbi paketov Halo so na voljo tudi novi telefoni po ugodnih cenah.

Cena poslanega sporočila SMS tako znaša le 5 evrocentov (11,98 SIT), kar je 37 odstotkov manj kot znaša najnižja cena SMS-a pri konkurenčnem ponudniku predplačniških paketov. Tarifo odlikuje tudi enotna cena klicev 15 evrocentov (35,95 SIT) za minuto pogovora v vsa mobilna in fiksna omrežja v Sloveniji.

Nova tarifa je primerna predvsem za tiste uporabnike, ki pošiljajo veliko kratkih sporočil in obenem pogosto kličejo v fiksna in druga mobilna omrežja. Poleg nove tarife Halo SMS je predplačniškim uporabnikom na voljo tudi obstoječa tarifa Halo Smart, ki omogoča najugodnejšo ceno klicev v domačem omrežju, to je 12,52 evrocenta (30 SIT) na minuto. Vsak novi predplačniški uporabnik ima prednastavljeno tarifo Halo Smart, ki jo lahko kadarkoli zamenja v tarifo Halo SMS. Novo tarifo Halo SMS si lahko nastavi preko mobilnega telefona s klicem ali poslanim SMS-om s ključno besedo Halosms na brezplačno telefonsko številko 448. Menjava tarife je za uporabnike brezplačna po vsakem polnjenju računa Halo z vrednostno kartico.

Vsi novi predplačniški uporabniki so lahko deležni tudi vseh ugodnosti, kot so Halo Bonus Klub z mesečnimi nagradami do 12 evrov, brezplačna sporočila SMS ob polnitvi z vrednostnimi karticami za 10 in 20 evrov ter storitve na portalu Vodafone live!.

Uporabniki Halo lahko izbirajo tudi med novimi telefoni po ugodnih cenah. Kupcem sta tako na voljo nova telefona v ponudbi - Samsung SGH-C300 in Motorola W375.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki