marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

Si.mobil: Nov paket SENIOR ZATE

Deli z ostalimi

10.05.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je v ponudbo uvrstil paket, namenjen upokojencem – SENIOR ZATE. Paket je prilagojen potrebam starejših uporabnikov in obsega 200 minut pogovorov v vsa omrežja ter 50 SMS/MMS sporočil. Mesečna naročnina na paket znaša 14,32 EUR.

Tako kot za vse pakete ZATE tudi za paket SENIOR ZATE velja, da lahko uporabniki neporabljene minute prenašajo v naslednji mesec. Kar pomeni, da se vključene minute, ki jih ne porabijo v celoti v tekočem mesecu, samodejno prenesejo v naslednji mesec (ne velja za SMS/MMS). Prenesene minute lahko uporabijo le v naslednjem mesecu, sicer zapadejo.

Paket SENIOR ZATE je prilagojen navadam starejših uporabnikov in jim omogoča bližino s svojci, prijatelji in znanci, ne glede na to, katerega operaterja za telefonijo ti uporabljajo. Poleg tega pa ga je seveda možno nadgraditi enako kot preostale pakete ZATE. Za tiste starejše uporabnike, ki uporabljajo naprednejše funkcionalnosti, kot je mobilni internet, in si želijo zagotoviti še nižje cene ob nakupu novega telefonskega aparata, lahko paket nadgradijo z opcijami Plus z vključenim prenosom podatkov. Na voljo pa sta tudi opciji Sporočila 101 in Sporočila 1001, ki povečujeta število zakupljenih sporočil SMS oz. MMS.

Izbrane telefonske aparate bodo lahko naročniki paketa SENIOR ZATE kupovali po cenah, ki veljajo za naročniške pakete S ZATE, prav tako ob vezavi za najmanj 24 mesecev. Starejšim uporabnikom priporočamo naslednje telefone, ki so zaradi svojih funkcionalnosti še posebej primerni: Emporia Essence po ceni 20 € ter Samsung C3520 Citrus, MyPhone 1030 in Motorola Gleam + po ceni 10 €.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki