marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Si.mobil: Nov paket SENIOR ZATE

Deli z ostalimi

10.05.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je v ponudbo uvrstil paket, namenjen upokojencem – SENIOR ZATE. Paket je prilagojen potrebam starejših uporabnikov in obsega 200 minut pogovorov v vsa omrežja ter 50 SMS/MMS sporočil. Mesečna naročnina na paket znaša 14,32 EUR.

Tako kot za vse pakete ZATE tudi za paket SENIOR ZATE velja, da lahko uporabniki neporabljene minute prenašajo v naslednji mesec. Kar pomeni, da se vključene minute, ki jih ne porabijo v celoti v tekočem mesecu, samodejno prenesejo v naslednji mesec (ne velja za SMS/MMS). Prenesene minute lahko uporabijo le v naslednjem mesecu, sicer zapadejo.

Paket SENIOR ZATE je prilagojen navadam starejših uporabnikov in jim omogoča bližino s svojci, prijatelji in znanci, ne glede na to, katerega operaterja za telefonijo ti uporabljajo. Poleg tega pa ga je seveda možno nadgraditi enako kot preostale pakete ZATE. Za tiste starejše uporabnike, ki uporabljajo naprednejše funkcionalnosti, kot je mobilni internet, in si želijo zagotoviti še nižje cene ob nakupu novega telefonskega aparata, lahko paket nadgradijo z opcijami Plus z vključenim prenosom podatkov. Na voljo pa sta tudi opciji Sporočila 101 in Sporočila 1001, ki povečujeta število zakupljenih sporočil SMS oz. MMS.

Izbrane telefonske aparate bodo lahko naročniki paketa SENIOR ZATE kupovali po cenah, ki veljajo za naročniške pakete S ZATE, prav tako ob vezavi za najmanj 24 mesecev. Starejšim uporabnikom priporočamo naslednje telefone, ki so zaradi svojih funkcionalnosti še posebej primerni: Emporia Essence po ceni 20 € ter Samsung C3520 Citrus, MyPhone 1030 in Motorola Gleam + po ceni 10 €.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki