marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Si.mobil: Nov paket SENIOR ZATE

Deli z ostalimi

10.05.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je v ponudbo uvrstil paket, namenjen upokojencem – SENIOR ZATE. Paket je prilagojen potrebam starejših uporabnikov in obsega 200 minut pogovorov v vsa omrežja ter 50 SMS/MMS sporočil. Mesečna naročnina na paket znaša 14,32 EUR.

Tako kot za vse pakete ZATE tudi za paket SENIOR ZATE velja, da lahko uporabniki neporabljene minute prenašajo v naslednji mesec. Kar pomeni, da se vključene minute, ki jih ne porabijo v celoti v tekočem mesecu, samodejno prenesejo v naslednji mesec (ne velja za SMS/MMS). Prenesene minute lahko uporabijo le v naslednjem mesecu, sicer zapadejo.

Paket SENIOR ZATE je prilagojen navadam starejših uporabnikov in jim omogoča bližino s svojci, prijatelji in znanci, ne glede na to, katerega operaterja za telefonijo ti uporabljajo. Poleg tega pa ga je seveda možno nadgraditi enako kot preostale pakete ZATE. Za tiste starejše uporabnike, ki uporabljajo naprednejše funkcionalnosti, kot je mobilni internet, in si želijo zagotoviti še nižje cene ob nakupu novega telefonskega aparata, lahko paket nadgradijo z opcijami Plus z vključenim prenosom podatkov. Na voljo pa sta tudi opciji Sporočila 101 in Sporočila 1001, ki povečujeta število zakupljenih sporočil SMS oz. MMS.

Izbrane telefonske aparate bodo lahko naročniki paketa SENIOR ZATE kupovali po cenah, ki veljajo za naročniške pakete S ZATE, prav tako ob vezavi za najmanj 24 mesecev. Starejšim uporabnikom priporočamo naslednje telefone, ki so zaradi svojih funkcionalnosti še posebej primerni: Emporia Essence po ceni 20 € ter Samsung C3520 Citrus, MyPhone 1030 in Motorola Gleam + po ceni 10 €.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki