marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Si.mobil prvi v Sloveniji ponudil neskončne klice v vsa omrežja v Sloveniji


06.06.2013
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil z Neskončnim paketom prvi na slovenskem trgu ponuja neskončne klice v vsa slovenska omrežja. Paket poleg neskončnih klicev prinaša še neskončna sporočila SMS/MMS v Sloveniji, 500 MB prenosa podatkov ter izbrane telefone po izvrstnih cenah.

Tudi najmlajši bodo s paketi SIMPL KIDZ lahko izkoristili veliko ugodnosti za prijetno in brezskrbno preživljanje poletnih počitnic, Si.mobil pa jim je prvič v ponudbo vključil tudi tablico.

Si.mobilovi zasebni uporabniki bodo lahko od danes, 6. junija, pa vse do 31. julija izkoristili edinstveno priložnost in izbrali Neskončni paket, s katerim bodo popolnoma brez skrbi neomejeno in neskončno dolgo komunicirali z najbližjimi, prijatelji in znanci v slovenskih omrežjih, in to samo za 24,90 EUR/mesec. Z izbiro Neskončnega paketa bodo imeli uporabniki popoln nadzor nad stroški uporabe v Sloveniji, na voljo pa so jim tudi izbrani telefoni po izvrstnih cenah.

Neskončni paket poleg neskončnih pogovorov v VSA omrežja v Sloveniji vključuje še:
- neskončna sporočila SMS/MMS v Sloveniji,
- 500 MB prenosa podatkov in
- izbrane telefone po izvrstnih cenah.

Vsem uporabnikom, ki bodo sklenili naročnino na Neskončni paket do konca julija, bo paket na voljo po promocijski ceni 24,90 EUR/mesec. Paket bo na voljo tudi po izteku promocijskega obdobja, vendar po redni ceni 34,90 EUR/mesec.

Paketi SIMPL KIDZ pa najmlajšim ter njihovim staršem prinašajo brezskrbno preživljanje počitnic. Vse do 30. junija bodo namreč lahko starši svojim otrokom izbrali enega izmed hitov poletja:

- ker se najmlajši že navdušujejo nad tablicami in jih vse več uporablja mobilni internet, bo prvič v Si.mobilovi ponudbi za predplačnike na voljo tablica Prestigio multiPad 8.0 za samo 179 EUR. Ob tem bodo uporabniki prejeli še brezplačen SIMPLnet paket z 2GB prenosa podatkov za brezplačno rabo do 31. julija 2013 in tako brezskrbno uporabljali internet na tablici;

- več kot 50 % otrok med 9. in 12. letom ima že pametni telefon, zato je Si.mobil v ponudbo SIMPL KIDZ paketov dodal nove telefone, med njimi tudi Samsung Galaxy Mini 2 za 99 EUR in LG T385 za 59 EUR. Poleg vsakega SIMPL KIDZ telefona uporabnik prejme tudi SIMPL KIDZ SIM paket. Na vseh SIMPL KIDZ SIM paketih, ki bodo prvič aktivirani v promocijskem obdobju, je za 3 mesece od dneva aktivacije prednaložena opcija SIMPL 5, v skupni vrednosti 15 EUR;

- vsi, ki ne potrebujejo tablice ali novega telefona, pa lahko v promocijskem obdobju prejmejo brezplačen paket SIMPL KIDZ SIM, ki v redni ponudbi stane 9 EUR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki