marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Internetni dvojček: Tudi Si.mobil združuje fiksni in mobilni internet

Deli z ostalimi

15.05.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je predstavil poseben paket, ki združuje fiksni in mobilni internet. Gre za paket Internetni dvojček, ki poleg dostopa do fiksnega interneta ponuja tudi 15 GB mobilnega prenosa podatkov.

Poleg tega imajo naročniki paketa v ceno že vključeno tudi opcijo za mobilni internet Eurodata, s katero ugodneje prenašajo podatke v državah članicah EU, na Hrvaškem, v BiH in v Švici. Naročniki dobijo tudi do tri poštne predale z domeno @popolnapisarna.si z 1 GB prostora in wifi postajo Fritzbox 3790.

Storitev je zaenkrat na voljo le poslovnim uporabnikom, cene paketov pa se gibljejo od 32,00 € do 64,00 €, odvisno od izbrane hitrosti fiksnega interneta. Velja poudariti, da Internetni dvojček vsebuje varovalko za mobilni internet – če vam bo uspelo prekoračiti 15 GB prenosa podatkov, se vam prekomerna poraba ne bo zaračunala, znižala pa se bo hitrost prenosa podatkov.

Če želite prihraniti pri nakupu opreme, se lahko odločite za nadgradnjo paketa z Opcijo Plus, ki vam za dodatnih 15 EUR ponuja popust pri nakupu opreme v višini 300,00 EUR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki