marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Si.mobil in Nokia nagrajujeta okolju prijazno ravnanje


04.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil in Nokia s 5. marcem pričenjata z akcijo nagrajevanja okolju prijaznega ravnanja. Vsak uporabnik, ki bo kupil nov telefon, katerikoli model znamke Nokia, in prinesel v reciklažo odslužen telefon, bo prejel varčni eko polnilnik Nokia.

Si.mobil na slovenskem trgu obstaja že skoraj deset let in bo svoj rojstni dan praznoval 25. marca. V vsem tem času je venomer iskal nove in inovativne načine, da uporabnikom ponudi izdelke in storitve po njihovi meri in pošteni ceni. Svoj profesionalni pristop in skrb za uporabnike je oplemenitil s filozofijo Re.misli. Tako v skladu s svojo filozofijo Re.misli spodbuja k ponovnemu premisleku in bolj preudarnemu ravnanju. Poleg tega uporabnikom ponuja tudi izdelke in storitve, ki jim bodo na poti odgovornejšega vsakodnevnega delovanja tudi pripomogle. Skupaj z Nokio pa pričenja z akcijo nagrajevanja okolju prijaznega ravnanja.

Vsi uporabniki, ki bodo v Si.mobilovih prodajnih centrih kupili katerega izmed mobilnikov Nokia in prinesli v reciklažo star telefon bodo prejeli varčni eko polnilnik Nokia. Uporabniki, ki pa ob nakupu ne bodo imeli s seboj mobilnika za reciklažo, bodo prejeli kupon za varčni polnilnik. Tega lahko izkoristijo, ko v katerega izmed Si.mobilovih centrov prinesejo telefon v reciklažo. Si.mobil pa še zmeraj vabi tudi vse ostale, ki imajo odslužene mobilnike, baterije in polnilnike, da jih prinesejo v reciklažo, in jih za okolju prijazno ravnanje nagrajuje z eko šik darilom. Uporabniki so v zadnjih 12 mesecih leta 2008 zbrali kar dva krat več telefonov kot leto poprej in tako pokazali, da postajajo vedno bolj zeleni od zavesti.

Re.misli storitve

Ugodnost za uporabnike e-računa in trajnika (direktna bremenitev)

Vsi novi naročniki poleg tiskanih prejemajo tudi elektronske račune. Na to storitev se lahko naročijo tudi obstoječi uporabniki. Uporabnike, ki se bodo odločili za prejemanje le elektronskih računov (brez tiskanih), bo Si.mobil nagradil s popustom v znesku 2 evra mesečno za naslednje 3 mesece. Enake ugodnosti bodo deležni tudi Si.mobilovi uporabniki, ki bodo sklenili trajnik.

Na poti k brezpapirnemu poslovanju

Si.mobil zmanjšuje porabo papirja, kolikor je le mogoče. Tako je v svoji prvi okolju prijazni poslovalnici v Mariboru ukinil uporabo klasičnih tiskanih plakatov in uporablja le digitalne. Postopoma bo enako storil tudi v vseh ostalih svojih centrih. V kratkem bo v svojih prodajnih centrih uvedel tudi elektronsko podpisovanje pogodb, kar bo omogočilo, da v prihodnje pogodb ne bo potrebno več tiskati, ampak bodo lahko obstajale le v elektronski obliki.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki