marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Naročniki pri Si.mobil - Vodafone že uporabljajo e-račun

Deli z ostalimi
Si.mobil

23.02.2006
Objavil: Thomas Bergant

Kot odgovor na Mobitelovo novico, da kot prvi operater v Sloveniji uvajajo elektronski račun v standardu e-Slog, verzije 1.4, objavljamo še Si.mobil - Vodafonovo sporočilo za javnost, kjer pravijo, da so že ob koncu leta 2005 uvedli podobno storitev.

Si.mobil - Vodafone je ob koncu leta 2005 uvedel storitev e-račun za opravljene telekomunikacijske storitve. Uporabniki lahko poleg računa v tiskani obliki brezplačno prejmejo tudi e-račun z izpisom klicev na izbrani elektronski naslov ter SMS-obvestilo o prispelem računu.

E-račun, ki zajema tudi izpis klicev in SMS obvestilo o prejemu računa na elektronski naslov, je brezplačna storitev. Izdan je v standardu e-Slog, verzija 1.4. Uporabniki ga kot priponko k sporočilu prejmejo na izbrani elektronski naslov v oblikah html in xml; slednji vsebuje tudi elektronski podpis. E-račun je enakovreden papirnati obliki računa, ki ga naročniki prejmejo po pošti. Račun v elektronski obliki uporabnikom omogoča nadaljnje analize ter se ga lahko avtomatično prenese v poslovne sisteme podjetja. To omogoča bolj enostavno, pregledno in hitrejše poslovanje.

Si.mobil - Vodafone je elektronski račun za telekomunikacijske storitve uvedel v decembru 2005. Storitev je bila najprej ponujena poslovnim uporabnikom, v marcu 2006 pa bo na voljo vsem naročnikom Si.mobil - Vodafone. Naročniki, ki uporabljajo brezplačno storitev Geslo, se bodo na e-račun lahko naročili že s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 40 40 40, ostali pa bodo e-račun lahko naročili v najbližjem centru Si.mobil – Vodafone. Uporabniki e-računa bodo račune do nadaljnjega prejemali v elektronski in tiskani obliki.

Računi za storitve pri Si.mobil – Vodafone bodo od 1. marca 2006 označeni v tolarjih in evrih.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki