marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

članki

Brezplačni SMS-i in pogovori med vikendi

Deli z ostalimi
Si.mobil

27.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja omogoča brezplačne pogovore med vikendi. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja tudi brezplačno pošiljali SMS sporočila do konca leta.

Orto Smart generacijo sestavljajo mladi od 15 do 30 let, ki imajo zelo pestro družabno življenje. Tako jim Si.mobil – Vodafone z začetkom šolskega leta ponovno ponuja nove ugodnosti, pisane na kožo njihovemu življenjskemu stilu. Obstoječi in novi naročniki Orto Smart bodo ob koncih tedna, in sicer od petka 19.30 ure do ponedeljka 7.30 ure, znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone v Sloveniji klicali brezplačno. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' velja do preklica in jo lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki Orto Smart, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' se bo naročnikom aktivirala samodejno.

Poleg tega bodo novi Orto Smart naročniki, ki bodo do 3. novembra 2007 sklenili naročniško razmerje za 24 mesecev, vse do 31. decembra 2007 v Sloveniji brezplačno pošiljali SMS-e.

Obenem so Orto Smart naročnikom sedaj na voljo tudi štirje mobilniki (Sony Ericsson V630i live!, Sony Ericsson W580i, Nokia 6288 live! in Nokia 6234 live!) po privlačnih, znižanih cenah.

Na dobrodelnem dogodku Žur z razlogom je bil premierno predvajan tudi oglas, v katerem nastopajo Orto Smart zvezde. Kako potekajo njihova življenja odkar so jih izstrelili na medijsko sceno, opisujejo v blogih na spletni strani www.ortosmart.si. Na strani so na voljo tudi utrinki s snemanja spota ter ostale zanimive informacije in podrobnosti.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki