marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Si.mobil - Vodafonova božično-novoletna akcija


08.11.2005
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil - Vodafone predstavlja novosti iz ponudbe, ki bodo zaznamovale božično-novoletni čas. Novi naročniki bodo eno leto plačevali le polovično mesečno naročnino, novi Halo uporabniki pa bodo prejeli 3.000 tolarjev bonusa.

Izbirali bodo lahko med novimi kakovostnimi telefoni po ugodnih cenah.

Eno leto le 50% mesečne naročnine
Novim naročnikom, ki bodo od 7. novembra 2005 do vključno 15. februarja 2006 kupili enega od telefonov iz ponudbe in hkrati sklenili naročniško razmerje za obdobje najmanj 24 mesecev, bo Si.mobil - Vodafone eno leto obračunaval le polovico mesečne naročnine izbranega paketa Smart. V tem obdobju ni možno uveljavljati prednosti storitve Partner bonus. Popust ne velja za mesečno naročnino paketa Business Smart, za mesečni naročnini na storitvi Opcija mobilni in Vodafone Eurocall ter ni združljiv s popusti ostalih akcij.

Bonus 3.000 SIT za nove Halo uporabnike
Si.mobil – Vodafone novim uporabnikom Halo podarja 3.000 tolarjev bonusa. Posebna ponudba velja za nove uporabnike Halo, ki bodo od 7. novembra 2005 do 15. februarja 2006 kupili in aktivirali paket Halo ali CD Halo. Ob aktivaciji, ki bo opravljena v tem promocijskem obdobju, bodo na svoj račun prejeli tudi 3.000 tolarjev bonusa. Uporabili ga bodo lahko za pogovore in storitve, ki so na voljo uporabnikom Halo v Sloveniji in tujini.
Dodaten popust pri nakupu paketa Halo lahko uveljavljajo naročniki Si.mobil – Vodafone. To jim omogoča Halo Partner bonus, ki prinaša popust v vrednosti 2.000 tolarjev.
Prednastavljena tarifa ob nakupu novega paketa Halo je Halo Smart z najugodnješimi cenami za klice v omrežju Si.mobil – Vodafone (30 SIT/min). Za aktivacijo tarife Halo36, ki prinaša enotno ceno klicev po 36 SIT/min v vsa omrežja v Sloveniji, naj uporabnik pokliče ali pošlje SMS s ključno besedo halo36 na 448.

Novi telefoni
Si.mobil – Vodafone v ponudbi za naročnike predstavlja vrsto novih telefonov po ugodnih cenah. Med novinci so tako Sony Ericsson Z520i, Samsung SGH-E860, Motorola V360 in Nokia 6101. Razširjena je tudi ponudba telefonov v paketih Halo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki