marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Simobil bo prihodnje leto postal A1


28.11.2016
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil bo tekom leta 2017 izvedel prehod s svoje trenutne blagovne znamke na novo znamko A1. Ta strateški korak predstavlja nov zagon nadaljnji rasti na slovenskem trgu tako na področjih mobilnih in fiksnih storitev kot tudi naprednih digitalnih rešitev. Ob prevzemu znamke A1 bo blagovna znamka Si.mobil ukinjena.

Kot A1 bo Si.mobil tudi v prihodnje zavezan ustvarjanju rešitev, ki bodo predstavljale odgovor na trenutne in nastajajoče potrebe uporabnikov. Usmerjen bo v zagotavljanje storitev, ki jim bodo omogočale izkušnjo dela, zabave, ustvarjanja in deljenja na bolj povezan način, pod njihovimi pogoji.

»Premik v strateškem položaju družbe Si.mobil kot tudi spremembe v izjemno dinamičnem okolju so povod za nov razvojni korak v smeri novega pozicioniranja in zagotavljanja novih prednosti za uporabnike, ki ga bo Si.mobil izvedel tekom leta 2017. Prehod na novo znamko nam bo omogočil uporabo izrazitih prednosti in koristi, ki jih nosi znamka A1. S tem bomo nadaljevali krepitev svojega položaja na slovenskem trgu,« je povedal Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila, in dodal: »Sprememba blagovne znamke je splošno uveljavljena poslovna praksa za krepitev položaja na trgu in pogosta strateška aktivnost v globalni telekomunikacijski panogi. Kot znamka A1 bomo v Sloveniji zgradili izjemno močno zgodbo.«

Si.mobil bo pod znamko A1 tudi v prihodnje zagotavljal najboljšo uporabniško izkušnjo in ohranil svoj položaj tehnološkega pionirja na slovenskem trgu. V sodobnem svetu, ki ga zaznamuje vseobsegajoča povezanost tako ljudi, prostorov kot tudi predmetov, bo še naprej stremel k postavljanju novih temeljev pomenu povezanosti in s tem h krojenju nenehno razvijajočega se sveta možnosti in izkušenj.

A1 je vodilno telekomunikacijsko podjetje na avstrijskem trgu in blagovna znamka, ki je sinonim za celovite komunikacijske rešitve. A1 je prepoznan kot odgovoren in zanesljiv ponudnik kakovostnih storitev in uporabniške izkušnje ter najzmogljivejše in napredne komunikacijske infrastrukture.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki