marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Si.mobil - Vodafone in RIM predstavila BlackBerry Connect za Nokio 9300

Deli z ostalimi

19.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil - Vodafone in Research In Motion (RIM) sta včeraj napovedala uvedbo storitve BlackBerry® ConnectTM za Nokio 9300.
Storitev BlackBerry Connect pri Si.mobil - Vodafone prinaša številne priljubljene in preverjene značilnosti BlackBerry na Nokio 9300, vključno s potiskanjem elektronske pošte s podporo za njeno brezžično sinhronizacijo in ogledi priponk.

Brezžična sinhronizacija koledarja, oddaljeni vpogled v naslove, tojno DES šifriranje in delovanje v skladu z IT pravili in ukazi so dodatne lastnosti, ki jih podpira BlackBerry Enterprise ServerTM.

»Današnja napoved razširja naše sodelovanje z RIM-om in nam omogoča, da uporabnikom na širšem naboru naprav ponudimo številne priljubljene možnosti, ki jih podpira BlackBerry,« je včeraj povedal Andreas Maierhofer, COO Si.mobil.

Ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev je storitev BlackBerry Connect pri Si.mobil - Vodafone na voljo na Nokii 9300 za 60.000 SIT. Mesečna naročnina za storitev BlackBerry® iz Vodafona je 5.000 SIT in vključuje neomejen prenos podatkov v Sloveniji. Cene klicev, sporočil SMS in drugih storitev so obračunane v skladu s tarifo Business Smart, brez dodatne naročnine za omenjeno tarifo.

Za poslovne uporabnike se programska oprema BlackBerry Enterprise ServerTM, ki deluje na potiskanju sporočil, tesno integrira s strežniki Microsoft® Exchange, IBM Lotus® DominoTM in Novell GroupWise® in deluje z obstoječimi poslovnimi sistemi pri omogočanju varnega dostopa do elektronske pošte in drugih poslovnih podatkov.

Posameznikom in manjšim podjetjem storitev BlackBerry Internet ServiceTM ponuja dostop do desetih službenih in/ali osebnih računov elektronske pošte (vključno z Microsoft Exchange in računi večine priljubljenih ponudnikov dostopa do interneta) z ene naprave.

O podjetju Resarch In Motion (RIM)
Podjetje Research In Motion je vodilni načrtovalec, proizvajalec in tržnik inovativnih brezžičnih rešitev za svetovni trg mobilnih komunikacij. Skozi razvoj integrirane strojne in programske opreme ter storitev, ki podpirajo različne standarde brezžičnih omrežij, nudi RIM platforme in rešitve za samodejen dostop do časovno ključnih informacij, vključno z elektronsko pošto, telefonom, SMS sporočili, internetom in internetnimi aplikacijami. Tehnologija podjetja RIM tudi omogoča širokemu spektru drugih razvijalcev in proizvajalcev izboljšati njihove izdelke in storitve z brezžično povezljivostjo do svojih podatkov. RIM-ov nabor nagrajenih izdelkov, storitev in vgrajenih tehnologij uporablja na tisoče organizacij po vsem svetu in vključuje brezžično platformo BlackBerry®, linijo naprav RIM Wireless Handheld®, orodja za razvoj programske opreme, radijske modeme ter licenčne pogodbe za strojno in programsko opremo. RIM je bil ustanovljen leta 1984 in ima sedež v kraju Waterloo v Ontariu v Kanadi, podružnice pa v Severni Ameriki, Evropi in na Daljnem Vzhodu. RIM kotira na borzah Nasdaq Stock Market (Nasdaq: RIMM) in Toronto Stock Exchange (TSX: RIM). Za več informacij obiščite www.rim.com ali www.blackberry.com.

Izjave v tem sporočilu, ki se nanašajo na prihodnost, so navedene v skladu z zaščitnimi deli zakona United States Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995. Ko so uporabljene v tem dokumentu, so besede, kot je »namenjeno« in podobne, namenjene označevanju izjav, ki se nanašajo na prihodnost. Izjave, ki se nanašajo na prihodnost temeljijo na predpostavkah in informacijah, ki so na voljo podjetju Research In Motion Limited. Investitorje opozarjamo, da tovrstne izjave, ki se nanašajo na prihodnost, vključujejo tveganja in negotovosti. Pomembni faktorji, ki bi lahko povzročili, da se dejanski rezultati znatno razlikujejo od tistih, ki so izraženi ali razumljeni s tovrstnimi izjavami, ki se nanašajo na prihodnost, vključujejo, brez omejitev, morebitne okvare izdelkov in njihovo omejeno delovanje, tveganja, ki so povezana z mednarodno prodajo in morebitnimi nihanji tečajev tujih valut, začetkom ali koncem sodnih sporov, dejanskimi ali potencialnimi terorističnimi napadi, mednarodnimi konflikti, znatnimi nihanji četrtletnih operativnih rezultatov, spremembam v kanadski in mednarodnih zakonodajah ali predpisih, nadaljnjem sprejemanju RIM-ovih izdelkov, povečani konkurenčnosti, tehnoloških spremembah in uspešnem razvoju novih izdelkov, odvisnosti od omrežij drugih strank pri nudenju storitev, odvisnosti od intelektualne lastnine in drugih tveganjih ter faktorjih, ki so občasno navedeni v RIM-ovih rednih poročilih za United States Securities and Exchange Commission in druga regulatorna telesa. Podjetje nima namena ali obveznosti posodabljati ali revidirati katerihkoli izjav, ki se nanašajo na prihodnost, bodisi zaradi novih informacij, dogodkov v prihodnosti ali česarkoli.

Družine oznak, slik in simbolov povezanih z BlackBerry in RIM so v izključni lasti podjetja Research In Motion Limited in so njegove zaščitene blagovne znamke. RIM, Research In Motion in BlackBerry so registrirani pri Patentnem uradu ZDA in morda čakajo na potrditev ali pa so registrirani v drugih državah. Vse ostale blagovne znamke, imena izdelkov, zaščitene blagovne znamke in imena storitev so last njihovih lastnikov. RIM ne prevzema odgovornosti in ne predstavlja, daje zagotovil in garancij za izdelke ali storitve tretji strank.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki