marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Si.mobil - Vodafone in RIM predstavila BlackBerry Connect za Nokio 9300

Deli z ostalimi

19.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil - Vodafone in Research In Motion (RIM) sta včeraj napovedala uvedbo storitve BlackBerry® ConnectTM za Nokio 9300.
Storitev BlackBerry Connect pri Si.mobil - Vodafone prinaša številne priljubljene in preverjene značilnosti BlackBerry na Nokio 9300, vključno s potiskanjem elektronske pošte s podporo za njeno brezžično sinhronizacijo in ogledi priponk.

Brezžična sinhronizacija koledarja, oddaljeni vpogled v naslove, tojno DES šifriranje in delovanje v skladu z IT pravili in ukazi so dodatne lastnosti, ki jih podpira BlackBerry Enterprise ServerTM.

»Današnja napoved razširja naše sodelovanje z RIM-om in nam omogoča, da uporabnikom na širšem naboru naprav ponudimo številne priljubljene možnosti, ki jih podpira BlackBerry,« je včeraj povedal Andreas Maierhofer, COO Si.mobil.

Ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev je storitev BlackBerry Connect pri Si.mobil - Vodafone na voljo na Nokii 9300 za 60.000 SIT. Mesečna naročnina za storitev BlackBerry® iz Vodafona je 5.000 SIT in vključuje neomejen prenos podatkov v Sloveniji. Cene klicev, sporočil SMS in drugih storitev so obračunane v skladu s tarifo Business Smart, brez dodatne naročnine za omenjeno tarifo.

Za poslovne uporabnike se programska oprema BlackBerry Enterprise ServerTM, ki deluje na potiskanju sporočil, tesno integrira s strežniki Microsoft® Exchange, IBM Lotus® DominoTM in Novell GroupWise® in deluje z obstoječimi poslovnimi sistemi pri omogočanju varnega dostopa do elektronske pošte in drugih poslovnih podatkov.

Posameznikom in manjšim podjetjem storitev BlackBerry Internet ServiceTM ponuja dostop do desetih službenih in/ali osebnih računov elektronske pošte (vključno z Microsoft Exchange in računi večine priljubljenih ponudnikov dostopa do interneta) z ene naprave.

O podjetju Resarch In Motion (RIM)
Podjetje Research In Motion je vodilni načrtovalec, proizvajalec in tržnik inovativnih brezžičnih rešitev za svetovni trg mobilnih komunikacij. Skozi razvoj integrirane strojne in programske opreme ter storitev, ki podpirajo različne standarde brezžičnih omrežij, nudi RIM platforme in rešitve za samodejen dostop do časovno ključnih informacij, vključno z elektronsko pošto, telefonom, SMS sporočili, internetom in internetnimi aplikacijami. Tehnologija podjetja RIM tudi omogoča širokemu spektru drugih razvijalcev in proizvajalcev izboljšati njihove izdelke in storitve z brezžično povezljivostjo do svojih podatkov. RIM-ov nabor nagrajenih izdelkov, storitev in vgrajenih tehnologij uporablja na tisoče organizacij po vsem svetu in vključuje brezžično platformo BlackBerry®, linijo naprav RIM Wireless Handheld®, orodja za razvoj programske opreme, radijske modeme ter licenčne pogodbe za strojno in programsko opremo. RIM je bil ustanovljen leta 1984 in ima sedež v kraju Waterloo v Ontariu v Kanadi, podružnice pa v Severni Ameriki, Evropi in na Daljnem Vzhodu. RIM kotira na borzah Nasdaq Stock Market (Nasdaq: RIMM) in Toronto Stock Exchange (TSX: RIM). Za več informacij obiščite www.rim.com ali www.blackberry.com.

Izjave v tem sporočilu, ki se nanašajo na prihodnost, so navedene v skladu z zaščitnimi deli zakona United States Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995. Ko so uporabljene v tem dokumentu, so besede, kot je »namenjeno« in podobne, namenjene označevanju izjav, ki se nanašajo na prihodnost. Izjave, ki se nanašajo na prihodnost temeljijo na predpostavkah in informacijah, ki so na voljo podjetju Research In Motion Limited. Investitorje opozarjamo, da tovrstne izjave, ki se nanašajo na prihodnost, vključujejo tveganja in negotovosti. Pomembni faktorji, ki bi lahko povzročili, da se dejanski rezultati znatno razlikujejo od tistih, ki so izraženi ali razumljeni s tovrstnimi izjavami, ki se nanašajo na prihodnost, vključujejo, brez omejitev, morebitne okvare izdelkov in njihovo omejeno delovanje, tveganja, ki so povezana z mednarodno prodajo in morebitnimi nihanji tečajev tujih valut, začetkom ali koncem sodnih sporov, dejanskimi ali potencialnimi terorističnimi napadi, mednarodnimi konflikti, znatnimi nihanji četrtletnih operativnih rezultatov, spremembam v kanadski in mednarodnih zakonodajah ali predpisih, nadaljnjem sprejemanju RIM-ovih izdelkov, povečani konkurenčnosti, tehnoloških spremembah in uspešnem razvoju novih izdelkov, odvisnosti od omrežij drugih strank pri nudenju storitev, odvisnosti od intelektualne lastnine in drugih tveganjih ter faktorjih, ki so občasno navedeni v RIM-ovih rednih poročilih za United States Securities and Exchange Commission in druga regulatorna telesa. Podjetje nima namena ali obveznosti posodabljati ali revidirati katerihkoli izjav, ki se nanašajo na prihodnost, bodisi zaradi novih informacij, dogodkov v prihodnosti ali česarkoli.

Družine oznak, slik in simbolov povezanih z BlackBerry in RIM so v izključni lasti podjetja Research In Motion Limited in so njegove zaščitene blagovne znamke. RIM, Research In Motion in BlackBerry so registrirani pri Patentnem uradu ZDA in morda čakajo na potrditev ali pa so registrirani v drugih državah. Vse ostale blagovne znamke, imena izdelkov, zaščitene blagovne znamke in imena storitev so last njihovih lastnikov. RIM ne prevzema odgovornosti in ne predstavlja, daje zagotovil in garancij za izdelke ali storitve tretji strank.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki