marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Nova Sennheiser VMX 100 modrozoba slušalka

Deli z ostalimi

03.10.2007
Objavil: Jakob Jurkošek

Iz nemškega podjetja Sennheiser, znanega predvsem po odličnih mikrofonih in slušalkah, na področju mobilnih tehnologij pa še dokaj neznanega, prihaja nova modrozoba slušalka VMX 100.

Ta nova Sennheiserjeva stvaritev ima vgrajeno VoiceMax tehnologijo dveh mikrofonov. Omenjena tehnologija uporablja edinstven usmerjevalni sistem, ki s pomočjo dveh mikrofonov in napredne digitalne obdelave zvoka loči govor od preostalega motečega hrupa iz okolice. Nadležni zvoki, kot so veter, hrup prometa ali mehanskih naprav ali pa mrmranje množice, so učinkovito odpravljeni, za zagotavljanje čistejšega in lažje razumljivega pogovora.

Prav tako, kot omogoča tehnologija dveh mikrofonov lažje razumevanje govora uporabnika, sistem VoiceMax obenem pametno izloči moteč hrup okolice od prihajajočih klicev, s čimer se uporabniku omogoči, da sliši sogovornika bolje.

S težo 15 gramov, se ne le prilega obliki ušesa, temveč je zahvaljujoč edinstvenemu 3D krogličnemu spoju, doseženo nadpovprečno udobno nošenje. To omogoča prilagoditev držala mikrofona popolnoma osebnim preferencam. Držalo obenem omogoča tudi samodejno ugašanje in prižiganje slušalke, glede na to ali je izvlečeno ali ne.

Diskretna, trpežna in izpopolnjena v detajlih, nam VMX 100 slušalka z dvosmernim zvočnikom omogoča nošenje le-te tako na desnem, kot tudi na levem ušesu. Kompatibilna je z vsemi mobilniki z vgrajeno Bluetooth tehnologijo in je v prodaji od junija 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki