marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Sennheiser bo prodajal slušalke za iPhone

Deli z ostalimi

16.06.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Sennheiser je najavil prihod novih slušalk MM 50 iP, ki bodo imele čepke za zmanjšanje šumov, uporabnik pa bo lahko preko njih telefoniral in upravljal glasbo.

Družba je že dolgo znana po kvalitetnih slušalkah po sprejemljivih cenah, toda le-te niso bile prilagojene za uporabo z iPhonom, saj so uporabniki le-tega potrebovali adapter, če so hoteli na iPhone priključiti Sennheiser slušalke. Od sedaj naprej bodo vse Sennheiserjeve slušalke imele pravilno obliko vhoda slušalk, tako da jih bodo uporabniki iPhona lahko uporabljali brez težav.

Tipka na slušalkah je namenjena upravljanju glasbe, katero lahko preko tipke ustavite, menjate skladbe, z njo pa lahko tudi upravljate vaš priljubljen Applov telefon.

Cena novih slušalk se bo vrtela okoli 50 funtov, kar je sprejemljiva cena za takšne slušalke, tako da uporabniki iPhona lahko že začnete resno razmišljati o novem dodatku za vaš mobilnik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki