marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Združenje GSM Association razglasilo Sony Ericsson W910 Walkman® za najboljši mobilni telefon leta 2008


15.02.2008
Objavil: Thomas Bergant

Sony Ericsson z veseljem sporoča, da je njegov telefon [url=http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-sony-ericsson-w910i.html]W910 Walkman®[/url] dobil nagrado Best Handset za najboljši mobilni telefon leta 2008, ki jo je združenje GSM Association podelilo ob 13. izdaji nagrad za mobilne telefone Global Mobile Awards 2008.

W910 Walkman® je bil predstavljen lansko leto in je namenjen zabavi, naj si bo glasbi, 3D igram, videu ali uporabi spleta preko hitre povezave. Telefon je narejen tako, da uporabnikom omogoča poslušanje svoje najljubše glasbe na točno tak način, kot si jo želijo poslušati. Aplikacije kot so Shake Control uporabniku omogočajo upravljanje z igricami ali preskakovanje in naključno predvajanje skladb s pomočjo premikanja telefona. Aplikacija SenseMeTM pa dovoljuje, da uporabniki odkrijejo glasbo, ki jim ustreza glede na njihovo počutje in življenjski tempo. Kompletu je dodana pomnilniška kartica Memory Stick Micro™ kapacitete 1 GB, na kateri lahko uporabniki shranijo preko 900 pesmi*, razširljivi pomnilnik pa jim omogoča še prostor za mnogo več.

»Zelo smo ponosni, da smo prejeli tako prestižno nagrado za izdelek, ki se je izkazal za zelo priljubljenega,« je dejal izvršni direktor Sony Ericsson Dick Komiyama. »W910 Walkman® omogoča hitrejše in lažje prenašanje ali nalaganje glasbe. Njegova zasnova pa omogoča več od glasbe in posega na področja iger, video posnetkov in spleta.«

Od predstavitve telefona W800 Walkman® v avgustu 2005, je bilo po celotnem svetu prodanih več kot 57 milijonov Walkman® telefonov. Serija telefonov Walkman® se je od predstavitve bliskovito širila, nazadnje s predstavitvijo modela W980 Walkman® na letošnjem kongresu Mobile World Congress. Zadnji model iz serije Walkman® svojim kupcem ponuja vrhunski in čisti zvok, pomnilnik za preko 8.000 pesmi in možnostjo Walkman® on Top, ki uporabnikom omogoča upravljanje z vso svojo glasbo tudi izven telefona.

“WALKMAN®” in logotip sta blagovni znamki ali registrirani blagovni Sony Corporation.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki