marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Še več brezvrvičnosti

Deli z ostalimi

13.03.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Po najnovejših raziskavah bo tretjina vse možne brezvrvične opreme do leta 2011 popolnoma integrirana v nove mobilne naprave.

V štirih letih bo 32% vseh brezvrvčnih standardov (bluetooth, Wi-Fi, WiMedia, GPS, FM radio...] vgrajeno v povezljivostni paket, kjer bo združenih več naprav ali pa bodo naprave vgrajene z gostiteljskim ali baznim omrežnim procesorjem.

Raziskovalna družba ABI Research pričakuje, da bodo omenjeni standardi vgrajeni večinoma v mobilne naprave ali mobilne računalnike.

Direktor omenjene družbe Stuart Carlaw: "Smo na stičišču visoke stopnje integracije, medtem ko prodajalci hočejo ponuditi še več za svoj denar. S tem bi se spremenili in razločili na zelo konkurenčnih trgih.

Primeri integracije so že videni na izdelku Broadcom BCM4325, ki ima na samo enem vezju vgrajene standarde: Bluetooth, FM radio in pa Wi-fi."

Dodal je še, da so take integracije zelo pomembno orodje, ki ga bo prodajalci uporabljali in s tem obdržali razlike na trgih. Tako bodo izdelovalci od dobaviteljev iztisnili vsak možen cent.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki