marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNovo globalno združenje za pomoč žrtvam programske opreme za zalezovanje
22.11.2019

Ta teden je deset organizacij ustanovilo globalno pobudo, imenovano Koalicija proti programski opremi za zalezovanje (angl. Coalition Against Stalkerware). Namen koalicije je zaščita uporabnikov pred programsko opremo, ki je namenjena zalezovanju.

slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

članki

Sony Ericsson M600 serijsko z Opero

Deli z ostalimi

21.02.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Pri podjetju Opera Software so oznanili, da bo novi Sony Ericsson M600 razposlan po svetu z Opero kot osnovnim brskalnikom. Osnovan na Opera UIQ 3.x platformi se M600 ponaša s karakteristikam e-poštnega in spletnega mobilnika, ki popolnoma izkorišča Operin brskalnik v smislu hitrosti in prikaza.

M600 je že drugi UIQ 3.x mobilnik, ki ima vgrajen Operin brskalnik.

Izdelan je za optimalno povezljivost z vgrajenim brskalnikom, ki vsebuje vrsto izboljšav same zaščite. Naloženi so tudi demo in brezplačni program, kot so Mcfee's antivirus, požarni zid za mobilne aplikacije in Pointsec enkripcije. Certicom VPN-klient za varen dostop do korporacijskih omrežij pa bo tudi nameščen in brezplačen za uporabo.

"Z osredotočanjem na zmogljivost, e-poštno varnost in spletno povezljivost, Sony Ericsson kaže jasne znake, da je mobilni spletni dostop zrelejši in postaja izredno pomemben," je povedal Jon S. von Tetzchner, direktor družbe Opera Software. "Zadovoljni smo, da je naš izdelek ponovno izbran zaradi hitrega in celotnega internetnega dostopa za mobilne telefone."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki