marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Sony Ericsson M600 serijsko z Opero

Deli z ostalimi

21.02.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Pri podjetju Opera Software so oznanili, da bo novi Sony Ericsson M600 razposlan po svetu z Opero kot osnovnim brskalnikom. Osnovan na Opera UIQ 3.x platformi se M600 ponaša s karakteristikam e-poštnega in spletnega mobilnika, ki popolnoma izkorišča Operin brskalnik v smislu hitrosti in prikaza.

M600 je že drugi UIQ 3.x mobilnik, ki ima vgrajen Operin brskalnik.

Izdelan je za optimalno povezljivost z vgrajenim brskalnikom, ki vsebuje vrsto izboljšav same zaščite. Naloženi so tudi demo in brezplačni program, kot so Mcfee's antivirus, požarni zid za mobilne aplikacije in Pointsec enkripcije. Certicom VPN-klient za varen dostop do korporacijskih omrežij pa bo tudi nameščen in brezplačen za uporabo.

"Z osredotočanjem na zmogljivost, e-poštno varnost in spletno povezljivost, Sony Ericsson kaže jasne znake, da je mobilni spletni dostop zrelejši in postaja izredno pomemben," je povedal Jon S. von Tetzchner, direktor družbe Opera Software. "Zadovoljni smo, da je naš izdelek ponovno izbran zaradi hitrega in celotnega internetnega dostopa za mobilne telefone."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki