marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Sony Ericsson M600 serijsko z Opero

Deli z ostalimi

21.02.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Pri podjetju Opera Software so oznanili, da bo novi Sony Ericsson M600 razposlan po svetu z Opero kot osnovnim brskalnikom. Osnovan na Opera UIQ 3.x platformi se M600 ponaša s karakteristikam e-poštnega in spletnega mobilnika, ki popolnoma izkorišča Operin brskalnik v smislu hitrosti in prikaza.

M600 je že drugi UIQ 3.x mobilnik, ki ima vgrajen Operin brskalnik.

Izdelan je za optimalno povezljivost z vgrajenim brskalnikom, ki vsebuje vrsto izboljšav same zaščite. Naloženi so tudi demo in brezplačni program, kot so Mcfee's antivirus, požarni zid za mobilne aplikacije in Pointsec enkripcije. Certicom VPN-klient za varen dostop do korporacijskih omrežij pa bo tudi nameščen in brezplačen za uporabo.

"Z osredotočanjem na zmogljivost, e-poštno varnost in spletno povezljivost, Sony Ericsson kaže jasne znake, da je mobilni spletni dostop zrelejši in postaja izredno pomemben," je povedal Jon S. von Tetzchner, direktor družbe Opera Software. "Zadovoljni smo, da je naš izdelek ponovno izbran zaradi hitrega in celotnega internetnega dostopa za mobilne telefone."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki