marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Samsungova naprava HomeSync kompatibilna z več Androidnimi napravami

Deli z ostalimi

18.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co. je oznanil, da bo povečal število Androidnih naprav, ki so kompatibilne z napravo HomeSync. Z enostavno namestitvijo aplikacije, ki jo najdemo v spletišču Google Play, lahko v domači oblačni sistem povežemo tudi naprave, ki niso izdelane pri Samsungu.

HomeSync je storitev domačega vozlišča, ki nudi dovolj prostora za digitalne vsebine vseh družinskih članov. S pomočjo znane Androidne uporabniške izkušnje je v večpredstavnostnih vsebinah mogoče uživati na velikem TV zaslonu v polni visoki ločljivosti.

HomeSync nudi 1 TB zasebnega pomnilniškega prostora, kar zadošča za 82 let shranjevanja desetih fotografij dnevno ali deset let shranjevanja petminutnih posnetkov dnevno. Naprava podpira do osem uporabnikov s petimi napravami po osebi. Z aplikacijo Samsung Link lahko s katere koli registrirane mobilne naprave dostopamo do fotografij, glasbe, videoposnetkov, dokumentov in datotek. Večpredstavnostne vsebine, shranjene na napravi HomeSync, si s pomočjo zrcaljenja vsebin z mobilnih naprav ali HDMI-kabla ogledamo na domačem TV v polni visoki ločljivosti, glasbo pa lahko predvajamo tudi s povezavo na optični avdio vhod.

Androidno medijsko središče na HomeSync omogoča uživanje v najboljših igrah, videoposnetkih, glasbi ali pa brskanje po fotografijah na domačem TV sprejemniku v polni visoki ločljivosti. Mobilno napravo lahko uporabljamo kot miško in s tem preprosto upravljamo s kompatibilnimi napravami. Vse prednosti Androidnega sistema izkoristimo s storitvami, kot so Samsung Apps, Media Hub in Video Hub, pa tudi Googlovih storitev, kot sta Google Play in YouTube.

Aplikacijo HomeSync najdemo v stroritvah Samsung Apps in Google Play.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki