marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Samsungova naprava HomeSync kompatibilna z več Androidnimi napravami

Deli z ostalimi

18.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co. je oznanil, da bo povečal število Androidnih naprav, ki so kompatibilne z napravo HomeSync. Z enostavno namestitvijo aplikacije, ki jo najdemo v spletišču Google Play, lahko v domači oblačni sistem povežemo tudi naprave, ki niso izdelane pri Samsungu.

HomeSync je storitev domačega vozlišča, ki nudi dovolj prostora za digitalne vsebine vseh družinskih članov. S pomočjo znane Androidne uporabniške izkušnje je v večpredstavnostnih vsebinah mogoče uživati na velikem TV zaslonu v polni visoki ločljivosti.

HomeSync nudi 1 TB zasebnega pomnilniškega prostora, kar zadošča za 82 let shranjevanja desetih fotografij dnevno ali deset let shranjevanja petminutnih posnetkov dnevno. Naprava podpira do osem uporabnikov s petimi napravami po osebi. Z aplikacijo Samsung Link lahko s katere koli registrirane mobilne naprave dostopamo do fotografij, glasbe, videoposnetkov, dokumentov in datotek. Večpredstavnostne vsebine, shranjene na napravi HomeSync, si s pomočjo zrcaljenja vsebin z mobilnih naprav ali HDMI-kabla ogledamo na domačem TV v polni visoki ločljivosti, glasbo pa lahko predvajamo tudi s povezavo na optični avdio vhod.

Androidno medijsko središče na HomeSync omogoča uživanje v najboljših igrah, videoposnetkih, glasbi ali pa brskanje po fotografijah na domačem TV sprejemniku v polni visoki ločljivosti. Mobilno napravo lahko uporabljamo kot miško in s tem preprosto upravljamo s kompatibilnimi napravami. Vse prednosti Androidnega sistema izkoristimo s storitvami, kot so Samsung Apps, Media Hub in Video Hub, pa tudi Googlovih storitev, kot sta Google Play in YouTube.

Aplikacijo HomeSync najdemo v stroritvah Samsung Apps in Google Play.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki