marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Samsungova naprava HomeSync kompatibilna z več Androidnimi napravami

Deli z ostalimi

18.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co. je oznanil, da bo povečal število Androidnih naprav, ki so kompatibilne z napravo HomeSync. Z enostavno namestitvijo aplikacije, ki jo najdemo v spletišču Google Play, lahko v domači oblačni sistem povežemo tudi naprave, ki niso izdelane pri Samsungu.

HomeSync je storitev domačega vozlišča, ki nudi dovolj prostora za digitalne vsebine vseh družinskih članov. S pomočjo znane Androidne uporabniške izkušnje je v večpredstavnostnih vsebinah mogoče uživati na velikem TV zaslonu v polni visoki ločljivosti.

HomeSync nudi 1 TB zasebnega pomnilniškega prostora, kar zadošča za 82 let shranjevanja desetih fotografij dnevno ali deset let shranjevanja petminutnih posnetkov dnevno. Naprava podpira do osem uporabnikov s petimi napravami po osebi. Z aplikacijo Samsung Link lahko s katere koli registrirane mobilne naprave dostopamo do fotografij, glasbe, videoposnetkov, dokumentov in datotek. Večpredstavnostne vsebine, shranjene na napravi HomeSync, si s pomočjo zrcaljenja vsebin z mobilnih naprav ali HDMI-kabla ogledamo na domačem TV v polni visoki ločljivosti, glasbo pa lahko predvajamo tudi s povezavo na optični avdio vhod.

Androidno medijsko središče na HomeSync omogoča uživanje v najboljših igrah, videoposnetkih, glasbi ali pa brskanje po fotografijah na domačem TV sprejemniku v polni visoki ločljivosti. Mobilno napravo lahko uporabljamo kot miško in s tem preprosto upravljamo s kompatibilnimi napravami. Vse prednosti Androidnega sistema izkoristimo s storitvami, kot so Samsung Apps, Media Hub in Video Hub, pa tudi Googlovih storitev, kot sta Google Play in YouTube.

Aplikacijo HomeSync najdemo v stroritvah Samsung Apps in Google Play.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki