marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Samsungov Galaxy S4 v prvem mesecu presegel številko 10 milijonov

Deli z ostalimi

24.05.2013
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics Co., Ltd. je objavila, da je prodaja pametnega telefona Galaxy S4, novega življenjskega sopotnika za polnejše in preprostejše življenje, v prvem mesecu po izidu presegla magično številko 10 milijonov. Galaxy S4 je na svetovna tržišča prišel 27. aprila, po ocenah pa vsako sekundo prodajo po štiri primerke.

Galaxy S4 je s tem dosegel nov prodajni rekord za Samsung, saj njegove zaloge kopnijo hitreje kot katerega koli od njegovih predhodnikov. Galaxy S III je za enak mejnik potreboval 50 dni, medtem ko ga je Galaxy S II dosegel v petih, Galaxy S pa v sedmih mesecih.

»V imenu družbe Samsung bi se želel zahvaliti milijonom uporabnikom po vsem svetu, ki so izbrali Galaxy S4 za svojega življenjskega sopotnika. Samsung bo še naprej ustvarjal inovacije, za katere so navdih ljudje, saj so njim tudi namenjene,« je povedal J.K. Shin, predsednik in generalni direktor IT in mobilnih komunikacij v Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S4 so ustvarili z namenom, da obogati pomembne trenutke našega življenja s svojimi inovativnimi lastnostmi in vrhunsko strojno opremo. Je prvi na svetu s Super AMOLED zaslonom s 5-palčno (12,7 cm) diagonalo ločljivosti 1920 x 1080 točk. Opremljen je z izredno zmogljivim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov točk, ima pa funkcijo Dual Camera, pri kateri lahko hkrati uporabljamo kameri na sprednji in zadnji strani. Med novimi programskimi posebnostmi Galaxyja S4 so Air View in Air Gesture, ki poenostavijo uporabo telefona, svoje počutje in zdravje pa lahko nadzirate s funkcijo S Health.

Samsung Galaxy S4 je na voljo v več kot 110 državah, kmalu pa bo na voljo v 155 državah v sodelovanju s 327 partnerji.

Samsung bo telefon Galaxy S4 izdal v več barvnih različicah, da zadovolji različnim okusom uporabnikov. Trenutnim barvnim odtenkom White Mist (bela) in Black Forest (črna) se bodo poleti pridružili novi, med drugim Blue Arctic (modra) in Red Aurora (rdeča), sledila pa jima bosta Purple Mirage (vijolična) in Brown Autumn (rjava).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki