marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Samsungov ChatON že na voljo

Deli z ostalimi

19.10.2011
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je na sejmu IFA napovedal brezplačno storitev ChatOn, ki uporabnikom omogoča pogovor v obliki takojšnjega sporočanja z vsakim boljšim mobilnikom. Od sedaj je storitev tudi že na voljo na Android marketu (v iskalnik vpišete »chaton«). Zabavna in brezplačna globalna storitev na področju mobilnih komunikacij nudi komunikacijo in prenos vsebin med vsemi boljšimi pametnimi mobilnimi napravami.

ChatON deluje na platformah vseh boljših pametnih telefonov in običajnih telefonov z naprednimi funkcijami. Uporabnikom omogoča komunikacijo s prijatelji in družino ne glede na programsko okolje naprave, saj je zaradi sposobnosti delovanja na različnih operacijskih sistemih dovoljena vključitev in takojšnja medsebojna izmenjava slikovnega gradiva, ročno napisanih sporočil ter video posnetkov med vsemi uporabniki. Uporabniki lahko klepetajo v skupinah, spletni odjemalec pa bo omogočil enostavnejši prenos sporočil in vsebin med mobilnim telefonom in osebnim računalnikom.

Osnovna različica je namenjena uporabnikom običajnih mobilnih telefonov z naprednimi funkcijami, ki dajejo prednost preprosti in enostavni uporabi z možnostjo izmenjave besedil, slikovnih vsebin, koledarjev, kontaktov in čustvenih simbolov preko hitro dostopnega odjemalca. Uporabniki pametnih telefonov imajo na voljo zahtevnejše funkcije, ki omogočajo še bogatejšo interaktivno izkušnjo. Na posebnem seznamu bodo lahko preverili, kako pogosto komunicirajo z določenim prijateljem, na njegovem profilu pa bodo lahko pustili tudi svoj komentar. Uporabniki lahko pošiljajo tudi animirana sporočila, ki jih sestavijo sami iz ročno napisanega besedila in dodajanjem avdio vsebin ter izbranega slikovnega ozadja. Ves slikovni in video material iz posameznega pogovornega okna je dostopen v samodejno ustvarjeni mapi za skupno uporabo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki