marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Samsungov ChatON že na voljo

Deli z ostalimi

19.10.2011
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je na sejmu IFA napovedal brezplačno storitev ChatOn, ki uporabnikom omogoča pogovor v obliki takojšnjega sporočanja z vsakim boljšim mobilnikom. Od sedaj je storitev tudi že na voljo na Android marketu (v iskalnik vpišete »chaton«). Zabavna in brezplačna globalna storitev na področju mobilnih komunikacij nudi komunikacijo in prenos vsebin med vsemi boljšimi pametnimi mobilnimi napravami.

ChatON deluje na platformah vseh boljših pametnih telefonov in običajnih telefonov z naprednimi funkcijami. Uporabnikom omogoča komunikacijo s prijatelji in družino ne glede na programsko okolje naprave, saj je zaradi sposobnosti delovanja na različnih operacijskih sistemih dovoljena vključitev in takojšnja medsebojna izmenjava slikovnega gradiva, ročno napisanih sporočil ter video posnetkov med vsemi uporabniki. Uporabniki lahko klepetajo v skupinah, spletni odjemalec pa bo omogočil enostavnejši prenos sporočil in vsebin med mobilnim telefonom in osebnim računalnikom.

Osnovna različica je namenjena uporabnikom običajnih mobilnih telefonov z naprednimi funkcijami, ki dajejo prednost preprosti in enostavni uporabi z možnostjo izmenjave besedil, slikovnih vsebin, koledarjev, kontaktov in čustvenih simbolov preko hitro dostopnega odjemalca. Uporabniki pametnih telefonov imajo na voljo zahtevnejše funkcije, ki omogočajo še bogatejšo interaktivno izkušnjo. Na posebnem seznamu bodo lahko preverili, kako pogosto komunicirajo z določenim prijateljem, na njegovem profilu pa bodo lahko pustili tudi svoj komentar. Uporabniki lahko pošiljajo tudi animirana sporočila, ki jih sestavijo sami iz ročno napisanega besedila in dodajanjem avdio vsebin ter izbranega slikovnega ozadja. Ves slikovni in video material iz posameznega pogovornega okna je dostopen v samodejno ustvarjeni mapi za skupno uporabo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki