marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Samsung z novim igralnim ploščkom in aplikacijo za mobilne naprave

Deli z ostalimi

18.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd, je predstavil igralni plošček GamePad za pametne telefone ter aplikacijo Mobile Console, s katerima bodo uporabniki izboljšali igralno izkušnjo na napravah iz linije Galaxy. Igralni plošček je Samsungov odgovor na vse bolj rastoče tržišče konzolnih iger, uporabnikom pa omogoča zabavno ter priročno napredno igralno izkušnjo – kadarkoli in kjerkoli.

Igralni plošček Smartphone GamePad v trenutku spremeni pametni telefon ali tablični računalnik linije Galaxy v prenosno igralno konzolo, ki jo seveda lahko uporabljate tudi doma. Je preprosto prenosljiv in ima vrhunsko oblikovano vzdržljivo jekleno ohišje. Priklop na mobilne naprave s 4—6,3-palčno diagonalo je enostaven, zato lahko uporabniki uživajo v igranju kjerkoli. Mobilne naprave linije Galaxy lahko povežemo tudi s TV zaslonom s pomočjo kabla HDMI ali funkcije zrcaljenja zaslona AllShare Screen Mirroring, s čimer dobimo izkušnjo konzolne videoigre v svoji dnevni sobi.

GamePad preprosto povežemo s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom s pomočjo Bluetootha. Naprednejše Samsungove naprave iz linije Galaxy, ki uporabljajo sistem Android 4.3, kot so Galaxy Note 3, S4, Note II in S III, se z igralnim ploščkom enostavno povežejo s pomočjo NFC (Near Field Communication), do iger pa dostopijo hitreje z gumbom »PLAY« na ploščku.

S pritiskom na ikono »Play« preprosto dostopimo do aplikacije Mobile Console, nove integrirane Samsungove aplikacije za zagon iger, ki se odpre s priklopom ploščka GamePad. Ta uporabnikom omogoča brskanje in nakup iger, ki so združljive s ploščkom. S tem lahko prihranimo veliko denarja, saj je s ploščkom moč uživati v igrah konzolne kakovosti, kot so Need for Speed, Most Wanted, Gameloftov Asphalt8, Airborne, Modern Combat 4: Zero Hour, Virtua Tennis™ Challenge, Ubisoftov Prince of Persia: The Shadow and the Flame. Aplikacijo Mobile Console si naložimo v storitvi Samsung Apps ali s pritiskom na gumb »PLAY« na ploščku, s čimer dostopimo do 35 iger, ki si jih lahko prenesete na svojo napravo, v letu 2014 pa pride še veliko novih.

Plošček GamePad je trenutno na voljo v nekaterih Evropskih državah, v prihodnjih tednih pa bo dostopen tudi na drugih trgih. Razpoložljivost je odvisna od posamezne države.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki