marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Samsung z Nike predstavil prenovljeno aplikacijo Nike+ Running za Gear S

Deli z ostalimi

05.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je v partnerstvu z družbo NIKE, Inc., predstavil posodobljeno aplikacijo Nike+ Running App, namenjeno rabi z novincem Samsung Gear S. Aplikacija Nike+ Running in vgrajena povezljivost Bluetooth in 3G v napravi Gear S prinašata neprekosljivo izkušnjo za vse ljubitelje teka, ki želijo ostati povezani z zunanjim svetom.

»Veseli nas, da lahko svojemu portfelju aplikacij za naprave Gear dodamo še Nike+ Running,« je povedal Chan Woo Park, podpredsednik strateškega oddelka za mobilne izdelke pri družbi Samsung Electronics. »Samsungov Gear S je s svojo ergonomsko obliko, izboljšanimi senzorji, GPS-om ter zaščito IP67 popoln spremljevalec pri športnih dejavnostih. V kombinaciji z aplikacijo Nike+ Running bo tek še zabavnejši, uporabniki bodo lahko med tem svoje dosežke spremljali, beležili in delili s prijatelji.«

Zaradi Gear S in prednaložene aplikacije Nike+ Running lahko pustimo svoje telefone doma in še vedno beležimo pot teka ter spremljamo napredek, razdaljo, hitrost, čas in srčni utrip s preprostim dvigom zapestja k obrazu. Aplikacija ima tudi predvajalnik glasbe in omogoča izbiranje seznamov predvajanja ali skladb s preprostim dotikom na zaslon. Gear S ima tudi vgrajen GPS, ki omogoča tekačem, da spremljajo pot in hitrost svojega teka. Nike+ Running pa tudi poskrbi za moralno podporo naših prijateljev, saj s pomočjo povezave 3G, s katero je opremljen novi Gear S, po Facebooku prejemamo njihova spodbudna sporočila med vadbo.

»Nike+ Running je spremenil pogled ljudi na samostojni trening teka. Tekače motivira, da tečejo dlje, hitreje in pogosteje, ob tem pa beležijo svoje dosežke in jih slavijo s svojimi prijatelji. Prav tako nam pri teku zdaj lahko oddaljeno pomagajo osebni trenerji, kar omogoča komunikacija z Gear S,« je pojasnil Adam Roth, podpredsednik marketinga pri družbi Nike Global Running. »S prihodom Gear S bo v prednostih naše aplikacije uživalo še več ljudi.«

Aplikacija Nike+ Running je od izida leta 2006 številnim športnikom po vsem svetu pomagala pri merjenju razdalje teka, hitrosti in analizi rezultatov, za kar uporablja GPS sistem naprav, na katerih je aplikacija nameščena. Aplikacija ima več zabavnih motivacijskih funkcij, kot so Nike+ Challenges, deljenje fotografij z družbenimi omrežji, avdio komentar teka v živo ter predvajalnik glasbe. Resnejši tekači se lahko pripravljajo na tekme s funkcijo Nike+ Coach, ki ima več programov treninga. V skupnost Nike+ Running je vključena več kot milijarda tekačev po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki