marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Samsung z Nike predstavil prenovljeno aplikacijo Nike+ Running za Gear S

Deli z ostalimi

05.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je v partnerstvu z družbo NIKE, Inc., predstavil posodobljeno aplikacijo Nike+ Running App, namenjeno rabi z novincem Samsung Gear S. Aplikacija Nike+ Running in vgrajena povezljivost Bluetooth in 3G v napravi Gear S prinašata neprekosljivo izkušnjo za vse ljubitelje teka, ki želijo ostati povezani z zunanjim svetom.

»Veseli nas, da lahko svojemu portfelju aplikacij za naprave Gear dodamo še Nike+ Running,« je povedal Chan Woo Park, podpredsednik strateškega oddelka za mobilne izdelke pri družbi Samsung Electronics. »Samsungov Gear S je s svojo ergonomsko obliko, izboljšanimi senzorji, GPS-om ter zaščito IP67 popoln spremljevalec pri športnih dejavnostih. V kombinaciji z aplikacijo Nike+ Running bo tek še zabavnejši, uporabniki bodo lahko med tem svoje dosežke spremljali, beležili in delili s prijatelji.«

Zaradi Gear S in prednaložene aplikacije Nike+ Running lahko pustimo svoje telefone doma in še vedno beležimo pot teka ter spremljamo napredek, razdaljo, hitrost, čas in srčni utrip s preprostim dvigom zapestja k obrazu. Aplikacija ima tudi predvajalnik glasbe in omogoča izbiranje seznamov predvajanja ali skladb s preprostim dotikom na zaslon. Gear S ima tudi vgrajen GPS, ki omogoča tekačem, da spremljajo pot in hitrost svojega teka. Nike+ Running pa tudi poskrbi za moralno podporo naših prijateljev, saj s pomočjo povezave 3G, s katero je opremljen novi Gear S, po Facebooku prejemamo njihova spodbudna sporočila med vadbo.

»Nike+ Running je spremenil pogled ljudi na samostojni trening teka. Tekače motivira, da tečejo dlje, hitreje in pogosteje, ob tem pa beležijo svoje dosežke in jih slavijo s svojimi prijatelji. Prav tako nam pri teku zdaj lahko oddaljeno pomagajo osebni trenerji, kar omogoča komunikacija z Gear S,« je pojasnil Adam Roth, podpredsednik marketinga pri družbi Nike Global Running. »S prihodom Gear S bo v prednostih naše aplikacije uživalo še več ljudi.«

Aplikacija Nike+ Running je od izida leta 2006 številnim športnikom po vsem svetu pomagala pri merjenju razdalje teka, hitrosti in analizi rezultatov, za kar uporablja GPS sistem naprav, na katerih je aplikacija nameščena. Aplikacija ima več zabavnih motivacijskih funkcij, kot so Nike+ Challenges, deljenje fotografij z družbenimi omrežji, avdio komentar teka v živo ter predvajalnik glasbe. Resnejši tekači se lahko pripravljajo na tekme s funkcijo Nike+ Coach, ki ima več programov treninga. V skupnost Nike+ Running je vključena več kot milijarda tekačev po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki