marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Samsung z Nike predstavil prenovljeno aplikacijo Nike+ Running za Gear S


05.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je v partnerstvu z družbo NIKE, Inc., predstavil posodobljeno aplikacijo Nike+ Running App, namenjeno rabi z novincem Samsung Gear S. Aplikacija Nike+ Running in vgrajena povezljivost Bluetooth in 3G v napravi Gear S prinašata neprekosljivo izkušnjo za vse ljubitelje teka, ki želijo ostati povezani z zunanjim svetom.

»Veseli nas, da lahko svojemu portfelju aplikacij za naprave Gear dodamo še Nike+ Running,« je povedal Chan Woo Park, podpredsednik strateškega oddelka za mobilne izdelke pri družbi Samsung Electronics. »Samsungov Gear S je s svojo ergonomsko obliko, izboljšanimi senzorji, GPS-om ter zaščito IP67 popoln spremljevalec pri športnih dejavnostih. V kombinaciji z aplikacijo Nike+ Running bo tek še zabavnejši, uporabniki bodo lahko med tem svoje dosežke spremljali, beležili in delili s prijatelji.«

Zaradi Gear S in prednaložene aplikacije Nike+ Running lahko pustimo svoje telefone doma in še vedno beležimo pot teka ter spremljamo napredek, razdaljo, hitrost, čas in srčni utrip s preprostim dvigom zapestja k obrazu. Aplikacija ima tudi predvajalnik glasbe in omogoča izbiranje seznamov predvajanja ali skladb s preprostim dotikom na zaslon. Gear S ima tudi vgrajen GPS, ki omogoča tekačem, da spremljajo pot in hitrost svojega teka. Nike+ Running pa tudi poskrbi za moralno podporo naših prijateljev, saj s pomočjo povezave 3G, s katero je opremljen novi Gear S, po Facebooku prejemamo njihova spodbudna sporočila med vadbo.

»Nike+ Running je spremenil pogled ljudi na samostojni trening teka. Tekače motivira, da tečejo dlje, hitreje in pogosteje, ob tem pa beležijo svoje dosežke in jih slavijo s svojimi prijatelji. Prav tako nam pri teku zdaj lahko oddaljeno pomagajo osebni trenerji, kar omogoča komunikacija z Gear S,« je pojasnil Adam Roth, podpredsednik marketinga pri družbi Nike Global Running. »S prihodom Gear S bo v prednostih naše aplikacije uživalo še več ljudi.«

Aplikacija Nike+ Running je od izida leta 2006 številnim športnikom po vsem svetu pomagala pri merjenju razdalje teka, hitrosti in analizi rezultatov, za kar uporablja GPS sistem naprav, na katerih je aplikacija nameščena. Aplikacija ima več zabavnih motivacijskih funkcij, kot so Nike+ Challenges, deljenje fotografij z družbenimi omrežji, avdio komentar teka v živo ter predvajalnik glasbe. Resnejši tekači se lahko pripravljajo na tekme s funkcijo Nike+ Coach, ki ima več programov treninga. V skupnost Nike+ Running je vključena več kot milijarda tekačev po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki