marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Samsung z AKG tehnologijo izboljšuje multimedijsko izkušnjo z Galaxy napravami


01.03.2017
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics in HARMAN International Industries, vodilno podjetje na področju povezanih tehnologij na področju avtomobilizma, potrošniških dobrin in poslovnega sveta, sta predstavila novo raven zvočne izkušnje z napravami Samsung Galaxy z integracijo že nagrajenega AKG avdia podjetja HARMAN. Sodelovanje med podjetjema na področju tehnologije se je začelo leta 2016, še preden so vse sodelujoče strani sklenile dogovor o združitvi.

Sodelovanje med podjetjema se že odraža pri novem tabličnem računalniku Samsung Galaxy Tab S3, ki je opremljen z AKG quad-stereo zvočniki, proizvajalca HARMAN. Galaxy Tab S3 s premium 4K predvajanjem videov in izjemnim Super AMOLED zaslonom omogoča pravo kino izkušnjo, s S Pen pa poveča učinkovitost uporabnikov. AKG zvočniki nudijo čisti zvok brez motenj ali šumov in tako navdihujejo poslušalce z izjemno akustično izkušnjo. Zvočniki se tudi samodejno prilagodijo glede na položaj naprave in tako zagotavljajo najvišjo kakovost zvoka.

Samsung in AKG bosta razširila svoje sodelovanje z vključitvijo AKG tehnologije v Samsung Galaxy pametne telefone, kar bo uporabnikom omogočilo vrhunsko slušno izkušnjo. Uporabniki Galaxy pametnih telefonov bodo kmalu lahko uživali v čistem, naravnem zvoku z AKG slušalkami, ki bodo del opreme telefona.

AKG je ustanovil inženir in fizik z idejo po oblikovanju čistega studijskega zvoka, ki bi spodbudil ustvarjalno izražanje. Najbolj priznani glasbeniki, producenti in DJ-ji že več kot 70 let tako v studiih kot tudi na odrih uporabljajo AKG mikrofone in slušalke. Med drugim je v povezavi z AKG zvočno tehnologijo zavarovanih več kot 1000 patentov in 300 izumov na področju elektroakustike.

"AKG že več kot 70 let profesionalnim glasbenikom zagotavlja z grammyem nagrajen referenčni zvok. Vključitev AKG tehnologije v Samsung mobilne naprave bo uporabnikom omogočila popolnoma drugačno, vrhunsko slušno izkušnjo," je dejal Michael Mauser, predsednik oddelka za avdio vsebine na področju življenjskega stila pri podjetju HARMAN. "Zelo smo navdušeni, da smo lahko del prestižnega portfelja Samsung Galaxy naprav in da bomo lahko vsem uporabnikom Samsung Galaxy po svetu ponudili našo premium zvočno tehnologijo."

Younghee Lee, izvršna podpredsednica sektorja mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics, je povedala: "HARMAN in blagovna znamka AKG sta samoumevni izbiri za izboljšanje kakovosti zvoka – tako bomo lahko z novimi napravami uporabnikom ponudili res premium izkušnjo. Za najboljšo možno izkušnjo smo želeli izboljšati zvočno tehnologijo - to smo dosegli s sodelovanjem, ki bo uporabnikom vseh naprav iz portfelja Galaxy zagotovilo izboljšano slušno izkušnjo."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki