marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

Samsung v Ljubljani odprl središče Executive Briefing Center za poslovne uporabnike

Deli z ostalimi

03.12.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je danes v Ljubljani uradno odprl vrata svojega poslovnega središča Executive Briefing Center, prvega te vrste v regiji. V edinstvenem razstavnem prostoru lahko vsi obstoječi in potencialni poslovni uporabniki iz prve roke preverijo, kako se Samsungove rešitve vključujejo v njihovo poslovanje.

Samsungovi svetovalci bodo podjetjem pomagali najti odgovor na njihove vsakdanje izzive ter načine, kako povečati produktivnost in konkurenčnost na dinamičnem tržišču.

»Resnično vesel sem, da naša pisarna odpira vrata Executive Briefing Centra v Ljubljani. Prvi odzivi partnerjev in uporabnikov so zelo pozitivni, najbolj so navdušeni nad prikazom sistema 'ključ v roke', ki je namenjen različnim vertikalam, ter pripravo vsebin po potrebah posameznih uporabnikov, da palete mnogoštevilnih naprav in rešitev sploh ne omenjamo. Naši strokovnjaki in kolegi iz partnerskih podjetij so po hitri analizi stanja in specifičnih potreb uporabnika sposobni v doglednem času sestaviti različne scenarije rešitev in jih tudi predstaviti,« je izpostavil Danijel Bačelić, vodja oddelka za odnose s poslovnimi uporabniki v regionalnem predstavništvu družbe Samsung Electronics.

Med razstavljenimi rešitvami izstopa mobilni zdravstveni karton, sistem, ki zdravnikom precej olajša spremljanje stanja pacienta in znatno skrajša reakcijski čas v nujnih primerih, kar poleg kakovostnejših storitev pacientu pomeni tudi dodatne prihranke v zdravstveni blagajni. Sledi rešitev Samsung School, ki z uporabo tabličnih računalnikov in interaktivne plošče omogoča hitro deljenje informacij in zapiskov s predavanj, takojšen vpogled v razumevanje predavanja, preizkuse znanja, ankete in razprave. Ob koncu predstavitve rešitev za poslovne uporabnike so predstavniki Samsunga izpostavili varnostni sistem KNOX, mobilno platformo, ki nudi napredno zaščito podatkov in zasebnosti, s tem pa izjemno podporo IT-oddelkom, ki imajo nalogo uvesti zasebne telefone v poslovno rabo v mreži podjetja.

Stalno razstavo krasijo različne naprave, ki podjetjem prinašajo naprednejše in hitrejše poslovanje, od zaslonov velikega formata, hotelskih televizorjev, tiskalnikov, tabličnih računalnikov in pametnih telefonov do široke palete računalniških monitorjev, namenjenih različnim profilom poslovnih uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki