marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Samsung širi linijo Galaxy Note 3 z novimi barvnimi odtenki

Deli z ostalimi

03.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je v svojem nenehnem stremenju k ustvarjanju inovativnih tehnologij z vrhunskim dizajnom danes predstavil novi barvni različici telefona Galaxy Note 3. Ta bo po septembrskem izidu zdaj poleg črne, bele in svetlo rožnate barve na voljo tudi v zlato-rožnato-beli, zlato-rožnato-črni in vinsko rdeči barvi.

Nove pridobitve v liniji Galaxy Note 3 združujejo prefinjen odtenek rožnato-zlate na črni ali beli napravi, kar ima za posledico dovršen dizajn. Obe različici dopolnjujeta revolucionarnegarožnato-zlatega Galaxy Gear, ki v kombinaciji z Note 3 uporabnikom nudi resnično integrirano in elegantno izkušnjo izdelkov Galaxy.

»Pri Samsungu razumemo, da uporabniki dojemajo mobilne naprave kot podaljšek svojega osebnega sloga. Zato smo predani k ustvarjanju novih, svežih rešitev, s katerimi naši uporabniki laže izrazijo svojo osebnost,« je pojasnil Younghee Lee, izvršni podpredsednik Globalnega marketinga, IT in mobilnih tehnologij pri Samsung Electronics. »Z uvedbo novih različic Galaxy Note 3 želimo našim modno zavednim strankam omogočiti, da s pomočjo tehnologije laže in uspešneje izrazijo svojo osebnost in okus.«

Naredite vsakdanje življenje posebno z Galaxy Note 3 in Galaxy Gear

Galaxy Note 3 pretvori vsakdanja opravila v užitek in uvaja inovativne značilnosti, s katerimi uporabniki laže izrazijosvojo osebno zgodbo. Oblika je nadgradnja sodobnega dizajna linije Galaxy, z dodatkom mehkih vzorcev na hrbtišču in prefinjenih spojev, ki so videti lepo z vseh strani. Z izboljšanim zaslonom, večjo zmogljivostjo večopravilnosti in pomembnimi izboljšavami funkcije S Pen je Galaxy Note 3 generator ustvarjalnosti, ki olajša vsakdanje življenje in naredi opravila zabavnejša.

Galaxy Gear je popoln spremljevalec Galaxy Note 3, saj uporabnikom omogoča svobodo izbire, kako, zakaj, kdaj in kje bodo povezani. Samsung je za usklajenost visoke mode in vrhunske funkcionalnosti pazljivo izbral materiale, barve in obliko, da bi ustvaril resnično eleganten kos tehnologije. Galaxy Gear je za zadovoljitev različnih okusov na voljo v šestih barvah: črni, bež, rožnato-zlati, oranžni, sivi in zeleni.

Zlato-rožnato-bela različica bo naprodaj na Kitajskem od decembra naprej, drugi barvni odtenki pa bodo nato na voljo posameznim tržiščem glede na njihovo povpraševanje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki