marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Samsung se je na Baselworld 2017 pridružil prestižni urarski skupnosti


03.04.2017
Objavil: Dare Gliha

Samsung se je letos pridružil dogodku za vse ljubitelje ur Baselworld 2017 in s predstavitvijo portfelja pametnih ur Gear premostil vrzel med visoko tehnologijo in švicarsko dediščino oblikovanja ur.

Poleg pametnih ur Gear z nedavno predstavljeno uro Gear S3 bodo na dogodku predstavljeni še novi pasovi po meri, dodatne barvne različice Gear S3 in zanimivo konceptualno oblikovanje. Po navdihu umetnosti urarstva, Gear S3 združuje natančne podrobnosti in premium oblikovne elemente tradicionalnih ur s tehnološkimi inovacijami pametnih ur. Kakovostno oblikovanje prinaša številne koristi za uporabnike - od odpornosti na vodo in vojaškega nivoja vzdržljivosti, do vgrajenih zvočnikov, glasovnih sporočil, prenosa glasbe in samostojnega GPS-a za sledenje telesnih dejavnostim. Gear S3 je zasnovan tako, da dopolnjuje katero koli kolekcijo ur, navdih pa išče v luksuznih urah, ki se predstavljajo na dogodku Baselworld.

"Zavedamo se, da ura služi za več kot le za spremljanje časa - dopolnjuje osebni stil in interese. Gear S3 povzdiguje udobje, stil in inovacije na naslednji nivo," je povedala Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega marketinga in poslovanja mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. "Gear S3 je več kot samo pametna ura, to je lepo oblikovana ura, ki prinaša brezčasnost v kategorijo pametnih ur, in je namenjena tako ljubiteljem lepega kot tudi tehnološkim navdušencem."

Švicarski oblikovalec luksuznih ur, Yvan Arpa, se je s predstavitvijo treh konceptualnih ur, ki temeljijo na Gear S3, pridružil podjetju Samsung na dogodku Baselworld. Te tri konceptualne ure vključujejo: uro, ki na prvi pogled izgleda kot Gear S3, vendar ima tradicionalni švicarski mehanizem in tradicionalne podrobnosti; izboljšano uro Gear S3 s premium izgradnjo, ki jo postavlja na višji nivo; in hibridno žepno uro Gear S3. Partnerstvo je dokaz stalne osredotočenosti podjetja Samsung na pomikanje tradicionalnih mej in zagotavljanje pomembnih inovacij.

"Prisotnost podjetja Samsung na dogodku Baselworld kaže na spremembe v svetu tehnologije in horologije," je povedal oblikovalec ur Yvan Arpa, ki je sodeloval v procesu oblikovanja pametne ure Samsung Gear S3. "Samsung je zavezan k zagotavljanju kakovosti izdelave pri vseh svojih izdelkih ter tako spodbuja razvoj in odraža dediščino urarske industrije."

Samsung bo za imenitnike pametnih ur Gear S2 in Gear S3, v okviru predstavitve na dogodku Baselworld, začel uvajati Value Pack nadgradnjo. Posodobitev prinaša še več vsebin in omogoča uporabnikom, da opravijo še več s partnerskimi aplikacijami najboljših blagovnih znamk, vključno z aplikacijama Spotify in NEST. Poleg tega posodobitev izboljšuje funkcije, kot so Alti/Barometer, opomnik in S Health.

Odkar je Samsung leta 2013 premierno predstavil svojo prvo nosljivo pametno uro Galaxy Gear, je svoj vodilni položaj na področju nosljivih naprav večkrat potrdil in še naprej premika meje s širitvijo svojega portfelja raznovrstnih in inovativnih rešitev, ki združujejo tehnologijo, storitve in udobje. Samsung nudi različne pasove za Gear S2 in Gear S3, kar uporabnikom omogoča, da si na enostaven in eleganten način prilagodijo svoje pametne ure, tako, da ustrezajo vsakemu življenjskemu stilu in vsem dnevnih aktivnostim.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki