marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Samsung s prodajno uspešnostjo prihajajočega modela Galaxy S4 cilja visoko


04.02.2013
Objavil: Janez Lukan

Skoraj toliko, kolikor je visoka napetost pred predstavitvijo Samsungovega novega modela Galaxy S, so visoka tudi pričakovanja prodajne uspešnosti dotične naprave. Južno Korejska spletna stran money Today je najavila, da Samsung mesečno naroči kar 10 milijonov komponent za S4, kar pomeni, da so sposobni prodati tudi 10 milijonov S4-ic na mesec, z začetkom takoj po predstavitvi v aprilu.

Če sklepamo po prodaji dveh predhodnikov - Galaxy S2 in Galaxy S3, bo prodajna uspešnost Galaxija S4 astronomska. Galaxy S3 je število 10 miljonov prodanih enot dosegel v petdesetih dneh, Galaxy S2 pa v petih mesecih. Glede na eksponentno rast prodaje pri vsakem naslednjem Galaxy S-modelu kaže S4-ki odlično. To, da podjetje na trg pošlje samo novejši model z novejšo oznako še ne pomeni, da se bo prodaja samo zaradi tega izstrelila v nebo, vendar so pri uspešnosti prodaje ključne tudi same specifikacije naprave, ki pa so po vseh špekulacijah na medmrežju do sedaj, že deloma znane.

Galaxy S4 se bo ponašal s 4,99 palčnim zaslonom Full HD ločljivosti, s procesorjem naslednje generacije Exynos Octa 5 z osmimi jedri, ki bo obratoval na 1,8GHz, ter najmanj 10 megatočkovnim fotoaparatom. Ugiba se, da bo telefon poganjal Android 4.2.1. Manjka pa eden od bistvenih podatkov in to je cena, od katere je uspešnost prodaje današnjih novejših naprav še kako pomembna. Tudi če to Južno Korejsko podjetje ne bo prodalo 10 milijonov S4-ic na mesec, pa bo zagotovo deseglo prodajni cilj za 2013, 500 milijonov vseh prodanih pametnih telefonov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki