marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Samsung s posebno izdajo Gear VR Innovator Edition za Galaxy S6 in S6 edge


02.03.2015
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics dopolnjuje svojo linijo nosljivih naprav Gear VR s posebno izdajo naprave Samsung Gear VR Innovator Edition, ki je popolnoma optimizirana in prilagojena za uporabo s paradnima konjema Samsungove nove generacije pametnih telefonov, Samsung Galaxy S6 in Samsung Galaxy S6 edge.

Zasebni zaslon Samsung Gear VR Innovator Edition za Galaxy S6 z nadgrajenimi funkcijami za gledanje in udobnejšo obliko, ki ga poganja tehnologija Oculus, bo navdušil z neprekosljivo, izredno realistično in že kar kinematografsko izkušnjo virtualne resničnosti.

Neverjetna zabava
Inovativna edicija Gear VR, ki je nadgrajena za uporabo z najnaprednejšim Galaxy S6 in S6 edge, se ponaša s 5.1-inčnim Super AMOLED zaslonom, ki omogoča gledanje filmov, TV nadaljevank, VOD storitev in fotografij v izjemno visoki resoluciji. Zaradi visokega števila pikslov in izredno širokega vidnega polja bodo uporabniki lahko še dlje časa uživali v vrhunski izkušnji virtualne resničnosti.

Večja udobnost
Zaradi 15-odstotnega zmanjšanja velikosti je Samsung Gear VR občutno bolj udoben za nošenje. Ergonomično oblikovani paščki prispevajo k boljši razporeditvi teže aparata, sama mehanična ventilacija pa omogoči daljši čas uživanja v VR izkušnji.

Vrhunska zmogljivost
Po zaslugi močnejšega računalnika in izboljšane grafike se bodo uporabniki še lažje potopili v raziskovanje najboljših VR pustolovščin.

USB kompatibilnost
K daljšemu času uporabe Gear VR prispeva tudi priročno napajanje prek USB vhoda.

Robusten ekosistem
Uporabniki Gear VR bodo lahko raznoliko VR vsebino naložili iz spletne trgovine Oculus Store, kjer je na voljo širok nabor izboljšanih in lokaliziranih VR vsebin izpod rok vrhunskih oblikovalcev. Na voljo so razburljive VR igre in vsebine s 360-stopinjskim zornim kotom, kot je npr. nastop Kurios skupine Cirque du Soleil.

Več o napravi Gear VR si lahko preberete v naši predstavitvi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki