marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

Samsung v ZDA namerava reciklirati milijon mobilnikov v letu 2010

Deli z ostalimi

19.01.2010
Objavil: Aleš Poljak

Samsung je v Las Vegasu, kjer je potekal mednarodni sejem CES objavil, da bo začel z akcijo kjer je njihov cilj do konca letošnjega leta reciklirati 1 milijon mobilnikov v ZDA.

Akcija se imenuje ''March For A Million Phones'', katera spodbuja ljudi k recikliranju izrabljenih mobilnih telefonov. Samsung se tu ne omejuje le na svoje aparate, ampak ljudje lahko reciklirajo kateri koli mobilni aparat ne le Samsungov je dejal Paul Golden Samsungov vodja telekomunikacijskega marketinga.

Samsung bo na večini osnovnih šol organiziral razna izobraževanja na temo recikliranja, kjer bodo tudi postavljena odvzemna mesta kjer bo možno izrabljen mobilni telefon dati v reciklažo. Prav tako bodo ta odvzemna mesta na vseh dogodkih katere bo sponzoriral Samsung. Izrabljene mobilnike bo tudi možno poslati Samsungu v posebnih reciklažnih vrečkah, seveda z že krito poštnino.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki