marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Samsung v ZDA namerava reciklirati milijon mobilnikov v letu 2010

Deli z ostalimi

19.01.2010
Objavil: Aleš Poljak

Samsung je v Las Vegasu, kjer je potekal mednarodni sejem CES objavil, da bo začel z akcijo kjer je njihov cilj do konca letošnjega leta reciklirati 1 milijon mobilnikov v ZDA.

Akcija se imenuje ''March For A Million Phones'', katera spodbuja ljudi k recikliranju izrabljenih mobilnih telefonov. Samsung se tu ne omejuje le na svoje aparate, ampak ljudje lahko reciklirajo kateri koli mobilni aparat ne le Samsungov je dejal Paul Golden Samsungov vodja telekomunikacijskega marketinga.

Samsung bo na večini osnovnih šol organiziral razna izobraževanja na temo recikliranja, kjer bodo tudi postavljena odvzemna mesta kjer bo možno izrabljen mobilni telefon dati v reciklažo. Prav tako bodo ta odvzemna mesta na vseh dogodkih katere bo sponzoriral Samsung. Izrabljene mobilnike bo tudi možno poslati Samsungu v posebnih reciklažnih vrečkah, seveda z že krito poštnino.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki