marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Samsung razvil 2GB MMC kartico

Deli z ostalimi

29.04.2006
Objavil: Klemen Sterle

Samsung je razvil novo MMC kartico, in sicer kapacitete 2 GB. Kljub njeni majhnosti bo kartica sposobna prenašati podatke kar 3,5-krat hitreje kot ostale kartice.

"2GB visokozmogljivostna kartica MMC jasno kaže Samsungov trud zajeti čim večje število multimedisjkih aplikacij, vključujoč video na mobilnih telefonih," je rekel Don Barnetson, direktor Flash Marketing, Samsung Semiconductor, Inc.

Kljub temu, da ima kartica velikost nohta (12 x 14 x 1,1 mm), bo nova kartica MMC prenašala podatke 3,5-krat hitreje kot ostale kartice. Na kartico lahko shranimo do 12 ur videa in je dovolj hitra, da prenese tri ure videa v dveh minutah. Prav tako bo na voljo adapter, ki bo omogočal kartici, da jo bomo vstavili v katerokoli multimedijsko napravo.

Kartica bo delovala tako na napetosti 1,8 V kot tudi na 3,3 V, s čimer bo še dosegljivejša za različne mobilne telefone.

Nova kartica MMC, katere format je standardiziran s strani MultiMediaCard association (MMCA) in JEDEC-a, bo na voljo proizvajalcem brez licenčnih ali lastniških pristojbin.

V letu 2006 bo možno kupiti 1GB kartico MMC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki