marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Samsung razvil 2GB MMC kartico

Deli z ostalimi

29.04.2006
Objavil: Klemen Sterle

Samsung je razvil novo MMC kartico, in sicer kapacitete 2 GB. Kljub njeni majhnosti bo kartica sposobna prenašati podatke kar 3,5-krat hitreje kot ostale kartice.

"2GB visokozmogljivostna kartica MMC jasno kaže Samsungov trud zajeti čim večje število multimedisjkih aplikacij, vključujoč video na mobilnih telefonih," je rekel Don Barnetson, direktor Flash Marketing, Samsung Semiconductor, Inc.

Kljub temu, da ima kartica velikost nohta (12 x 14 x 1,1 mm), bo nova kartica MMC prenašala podatke 3,5-krat hitreje kot ostale kartice. Na kartico lahko shranimo do 12 ur videa in je dovolj hitra, da prenese tri ure videa v dveh minutah. Prav tako bo na voljo adapter, ki bo omogočal kartici, da jo bomo vstavili v katerokoli multimedijsko napravo.

Kartica bo delovala tako na napetosti 1,8 V kot tudi na 3,3 V, s čimer bo še dosegljivejša za različne mobilne telefone.

Nova kartica MMC, katere format je standardiziran s strani MultiMediaCard association (MMCA) in JEDEC-a, bo na voljo proizvajalcem brez licenčnih ali lastniških pristojbin.

V letu 2006 bo možno kupiti 1GB kartico MMC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki