marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Samsung razvil 2GB MMC kartico

Deli z ostalimi

29.04.2006
Objavil: Klemen Sterle

Samsung je razvil novo MMC kartico, in sicer kapacitete 2 GB. Kljub njeni majhnosti bo kartica sposobna prenašati podatke kar 3,5-krat hitreje kot ostale kartice.

"2GB visokozmogljivostna kartica MMC jasno kaže Samsungov trud zajeti čim večje število multimedisjkih aplikacij, vključujoč video na mobilnih telefonih," je rekel Don Barnetson, direktor Flash Marketing, Samsung Semiconductor, Inc.

Kljub temu, da ima kartica velikost nohta (12 x 14 x 1,1 mm), bo nova kartica MMC prenašala podatke 3,5-krat hitreje kot ostale kartice. Na kartico lahko shranimo do 12 ur videa in je dovolj hitra, da prenese tri ure videa v dveh minutah. Prav tako bo na voljo adapter, ki bo omogočal kartici, da jo bomo vstavili v katerokoli multimedijsko napravo.

Kartica bo delovala tako na napetosti 1,8 V kot tudi na 3,3 V, s čimer bo še dosegljivejša za različne mobilne telefone.

Nova kartica MMC, katere format je standardiziran s strani MultiMediaCard association (MMCA) in JEDEC-a, bo na voljo proizvajalcem brez licenčnih ali lastniških pristojbin.

V letu 2006 bo možno kupiti 1GB kartico MMC.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki