marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

članki

Video prelomljenega Samsunga

Deli z ostalimi

04.10.2006
Objavil: Marko Likar

''Če jih ne moreš premagat, jih prelomi'', bi lahko bil moto videa, ki se je pojavil na spletnem stičišču za videe vseh vrst, YouTube. Dobesedno to je storila Motorola v tem 15 sekundnem videu. Čeprav je mišljen kot šala, naj bi sledile sankcije.

Video prikazuje žensko, kako prepolovi Samsungov prihajajoč 6,9 milimetrov tanek mobilnik iz serije imenovane ''Ultra''. Na koncu posnetka se pojavi text z sledečim sporočilom: ''Samsung mobilnik, z lahkoto se ga prepolovi!''. Čeprav mišljen kot šala je video zelo neprimerna poteza od Motorole, ki si česar takega ne bi smela privoščiti. Takoj ko javnost izvedla za ta video, ga je Motorola umaknila iz interneta. Motorola izjavlja, da je video bil mišljen kot šala, in ne kot uraden video, kateri bi naj služil namenu distribucije.

Mobilnik je bil prirejen za video in se v resnici ne prepolovi s takšno lahkoto. Motorola je krepko prizadela Samsung in morda tudi oškodovala ugled firme, zato bi naj temu sledili pravni ukrepi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki