marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Samsung prejel nagrado EISA


19.08.2013
Objavil: Dare Gliha

Korejski Samsung je prejel nagradi EISA v kategoriji Evropski telefon za družbene medije 2013-2014 in Evropski zeleni pametni telefon 2013-2014 in sicer za pametna telefona Galaxy S4 (GT-I9505) in Galaxy S4 mini.

»Pri Samsungu želimo biti vodilni na področju inovacij in poskušamo priti do novih odkritij, ki bodo obogatila življenje naših uporabnikov,« je izjavil S. P. Kim, generalni direktor Samsung Electronics Europe. »Dejstvo, da nam je tako raznolika žirija EISA dodelila kar pet prestižnih nagrad, potrjuje, da smo uspešni v snovanju vrhunskih izdelkov, ki so našim uporabnikom resnično všeč.«

Nagrade EISA prejmejo izdelki, jih odlikuje izredna kombinacija inovativne tehnologije, elegantnega dizajna ter naprednih lastnosti. Žirijo združenja EISA sestavljajo predstavniki 50 revij s področja zabavne elektronike iz 19 evropskih držav. Ti so svoje odločitve utemeljili tako:

Evropski telefon za družbene medije 2013-2014 - Samsung Galaxy S4 mini

• Galaxy S4 mini je s 4,3-palčnim zaslonom qHD Super AMOLED, zgolj 107 grami teže in kompaktnim dizajnom preprost za prenašanje in upravljanje z eno roko.
• Kljub kompaktnosti je Galaxy S4 mini izjemno zmogljiv, ima 1,7 gigaherčni dvojedrni procesor, ki omogoča hitro in učinkovito opravljanje zahtevnih nalog.
• Opremljen je s paleto družbenih aplikacij, kot so Group Play, ChatON in S Health, zato so lahko uporabniki vedno povezani z zunanjim svetom.

Žirija EISA: »Majhno je lepo in Galaxy S4 mini to dokazuje bolj kot kateri koli drug telefon.« Telefonu Galaxy S4 mini so podelili naziv »popoln paket«.

Evropski zeleni pametni telefon 2013-2014 - Samsung Galaxy S4 (GT-I9505)

• Galaxy S4 dokazuje, da je možno izdelati pametni telefon z velikim zaslonom z minimalnimi obremenitvami za okolje.
• Ima izjemno nizko porabo energije in odstranljivo baterijo, kar je dobro tako za naravo kot za uporabnika.

Žirijo EISA je Galaxy S4 očaral: »Galaxy S4 je prekosil vse tekmece z minimalno uporabo žlahtnih kovin in zdravju škodljivih materialov.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki