marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

Samsung prejel nagrado EISA za telefon Galaxy K zoom

Deli z ostalimi

20.08.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung je objavil, da je njegov telefon Galaxy K zoom prejel nagrado združenja EISA (European Imaging and Sound Association) v kategoriji: evropski pametni telefon s fotoaparatom 2014—2015.

»Pri Samsungu se trudimo ohraniti vodilni položaj na področju novih tehnoloških odkritij in inovativnih naprav, ki bogatijo življenje naših kupcev,« je povedal Sunny Lee, generalni direktor Samsung Electronics Europe. »Nagrada žirije, ki jo sestavljajo resnično raznoliki člani, so potrditev, da nam uspeva ustvarjati vodilne izdelke na tržišču.«

Nagrade EISA prejmejo izdelki, ki jih odlikuje izredna kombinacija inovativne tehnologije, elegantnega dizajna ter naprednih lastnosti. Žirijo združenja EISA sestavljajo predstavniki 50 revij s področja zabavne elektronike iz 19 evropskih držav. Ti so svoje odločitve utemeljili tako:

Evropski pametni telefon s fotoaparatom 2014-2015 – Samsung Galaxy K Zoom

• Galaxy K Zoom je nov pametni telefon, specializiran za fotografiranje, ki združuje napredno tehnologijo digitalne kamere s Samsungovimi neprekosljivimi storitvami Galaxy.
• Galaxy K Zoom ima najsodobnejšo tehnologijo zložljivega objektiva z desetkratno optično povečavo v neverjetno tankem in elegantnem ohišju.
• Ponaša se še z optičnim tipalom BSI CMOS s kar 20,7 megapikami, optičnim stabilizatorjem slike (OIS), ksenonsko bliskavico ter 12,2-cm zaslonom HD Super AMOLED, ki povečajo užitek fotografiranja in gledanja vsebin.
• Zaradi kompaktnega in elegantnega dizajna z ergonomično oblikovanim prijemom je Galaxy K Zoom zelo udoben za prenašanje in upravljanje.

Žirija EISA je nagrado za prvi pametni telefon, specializiran za fotografiranje, utemeljila: »Optično tipalo BSI CMOS z 20,7 milijoni telefona Galaxy K Zoom prekaša ločljivost številnih samostojnih kompaktnih fotoaparatov in omogoča zajem izjemno kakovostnih posnetkov, predvsem v šibki svetlobi.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki