marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung prejel nagrado EISA za telefon Galaxy K zoom


20.08.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung je objavil, da je njegov telefon Galaxy K zoom prejel nagrado združenja EISA (European Imaging and Sound Association) v kategoriji: evropski pametni telefon s fotoaparatom 2014—2015.

»Pri Samsungu se trudimo ohraniti vodilni položaj na področju novih tehnoloških odkritij in inovativnih naprav, ki bogatijo življenje naših kupcev,« je povedal Sunny Lee, generalni direktor Samsung Electronics Europe. »Nagrada žirije, ki jo sestavljajo resnično raznoliki člani, so potrditev, da nam uspeva ustvarjati vodilne izdelke na tržišču.«

Nagrade EISA prejmejo izdelki, ki jih odlikuje izredna kombinacija inovativne tehnologije, elegantnega dizajna ter naprednih lastnosti. Žirijo združenja EISA sestavljajo predstavniki 50 revij s področja zabavne elektronike iz 19 evropskih držav. Ti so svoje odločitve utemeljili tako:

Evropski pametni telefon s fotoaparatom 2014-2015 – Samsung Galaxy K Zoom

• Galaxy K Zoom je nov pametni telefon, specializiran za fotografiranje, ki združuje napredno tehnologijo digitalne kamere s Samsungovimi neprekosljivimi storitvami Galaxy.
• Galaxy K Zoom ima najsodobnejšo tehnologijo zložljivega objektiva z desetkratno optično povečavo v neverjetno tankem in elegantnem ohišju.
• Ponaša se še z optičnim tipalom BSI CMOS s kar 20,7 megapikami, optičnim stabilizatorjem slike (OIS), ksenonsko bliskavico ter 12,2-cm zaslonom HD Super AMOLED, ki povečajo užitek fotografiranja in gledanja vsebin.
• Zaradi kompaktnega in elegantnega dizajna z ergonomično oblikovanim prijemom je Galaxy K Zoom zelo udoben za prenašanje in upravljanje.

Žirija EISA je nagrado za prvi pametni telefon, specializiran za fotografiranje, utemeljila: »Optično tipalo BSI CMOS z 20,7 milijoni telefona Galaxy K Zoom prekaša ločljivost številnih samostojnih kompaktnih fotoaparatov in omogoča zajem izjemno kakovostnih posnetkov, predvsem v šibki svetlobi.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki