marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung predstavlja storitev Samsung Galaxy Apps


14.07.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil storitev Samsung Galaxy Apps, trgovino z več stotimi aplikacijami, ki so posebej zasnovane za uporabnike mobilnih naprav Samsung Galaxy. S storitvijo, ki je nadgradnja predhodnice Samsung Apps, bodo uporabnikom omogočene večje osebne prilagoditve mobilnih naprav in dostop do različnih promocij ter popustov.

»Pri Samsungu se nenehno trudimo, da svojim kupcem ponudimo raznovrstne rešitve, ki nadgrajujejo naše inovativne naprave,« je povedal Wong Pyo Hong, predsednik središča za medijske rešitve pri družbi Samsung Electronics. »Potrditev tega je nova storitev Samsung Galaxy Apps, saj našim strankam ponuja nabor ekskluzivnih aplikacij, ki bodo obogatile njihovo uporabniško izkušnjo.«

Storitev Samsung Galaxy Apps ima intuitiven uporabniški vmesnik, ki je sestavljen iz treh rubrik: Best Picks, Top in For Galaxy. Best Picks omogoča preprosto brskanje po priporočenih in promocijskih aplikacijah, v rubriki Top pa najdemo najpriljubljenejše aplikacije, razvrščene po bodisi priljubljenosti, datumu ali ceni. For Galaxy je nadalje razdeljen na štiri kategorije: v Galaxy Gifts so ekskluzivne aplikacije za naprave Galaxy, Galaxy Essentials vsebuje najbolj ključne aplikacije za naprave Galaxy, Apps for Professionals je namenjena poslovnim aplikacijam, ki do polnosti izkoristijo zmogljivosti naprav Galaxy za poslovno rabo, kategorija Galaxy Specials pa ponuja aplikacije, ki so nastale s programskim razvojnim paketom Samsung SDK.

Samsung Galaxy Apps bo na voljo več kot 130 milijonom uporabnikov v 161 državah po vsem svetu. Več informacij je na voljo na http://apps.samsung.com/.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki