marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Samsung predstavlja nove rešitve za preprostejše tiskanje z mobilnih naprav


15.04.2013
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung predstavlja tri nove rešitve, ki omogočajo tiskanje z mobilnih naprav v nekaj preprostih korakih. Te so: aplikacija MobilePrint za pametne telefone in tablične računalnike, vgrajena funkcija »natisni« v operacijskem sistemu telefonov in integrirana tehnologija NFC, ki bo v več novih Samsungovih tiskalnikih. Vse te so že na voljo na telefonu Galaxy S4.

»Postopek tiskanja z mobilnih naprav poenostavljamo že od leta 2010, ko je bil predstavljen Galaxy Tab,« je povedal Joosang Eun, podpredsednik prodaje in trženja v Printing Solution Business družbe Samsung Electronics. »Razvili smo velik nabor rešitev, ki našim uporabnikom omogočajo, da pametne telefone in tablične računalnike brezžično povežejo s Samsungovimi tiskalniki. Nadgradnje teh rešitev pa potrjujejo Samsungov vodilni položaj na tem področju.«

Poleg uporabnikov telefona Galaxy S4 lahko Samsungove rešitve za mobilno tiskanje uporabljajo tudi uporabniki drugih Samsungovih modelov pametnih telefonov, kot so Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy Note in Galaxy Note II, pa tudi uporabniki večine naprav Galaxy Tab.

Samsungova aplikacija MobilePrint
Samsungova aplikacija MobilePrint je tiskanje z mobilnih naprav dvignila na novo raven. Naložijo si jo lahko tudi uporabniki, ki nimajo Samsungovega pametnega telefona ali tabličnega računalnika, in s svojo napravo natisnejo fotografije, elektronsko pošto oziroma spletne strani pa tudi Googlove dokumente, datoteke PDF in dokumente sistema Microsoft Office. Aplikacija MobilePrint je hkrati edina na tržišču, ki podpira prenos na faksirno napravo, uporabnikom pa omogoča tudi skeniranje s Samsungovo večfunkcijsko napravo in pošiljanje neposredno na mobilno napravo.

Mobilno tiskanje z enim dotikom
Tiskanje z osebnih računalnikov je pogosto zamudno, saj je treba najprej namestiti gonilnike in programske aplikacije. Nasprotno je tiskanje s Samsungovih mobilnih naprav zelo preprosto in hitro. Če želimo natisniti datoteko, fotografije, elektronsko pošto oziroma spletne strani, pa tudi strani iz Samsungovih aplikacij SMemo in SNote, zadošča klik na ikono »natisni« v meniju Samsungove mobilne naprave. Samsungove mobilne naprave, ki imajo vgrajeno funkcijo za tiskanje, avtomatično zaznajo Samsungov tiskalnik v svoji bližini. Na svoji mobilni napravi lahko uporabniki z le nekaj dotiki dostopijo do različnih nastavitev, kot so število kopij, dvostransko tiskanje, barvne nastavitve, velikost dokumenta, postavitev in vrsta dokumenta.

Prvi barvni laserski tiskalnik v svetu, ki podpira NFC
Novost so tudi Samsungovi barvni laserski tiskalniki, ki podpirajo funkcijo NFC. Uporabniki bodo lahko preprosto tiskali tako, da svojo mobilno napravo s funkcijo NFC preprosto postavijo v neposredno bližino Samsungovega tiskalnika z NFC in napravi se bosta avtomatično povezali. Tako bodo lahko tiskali brez dodatnih prilagoditev ali nameščanja. Varna in priročna rešitev bo torej uporabnikom omogočala, da dokumente natisnejo v nekaj preprostih korakih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki