marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Samsung predan sodelovanju z ligo najboljših surferjev na svetu

Deli z ostalimi

26.05.2015
Objavil: Dare Gliha

Everyday is day one (slo. Vsak dan je prvi). Tako se glasi večkrat nagrajena kampanja, ki je lani proslavila sodelovanje družbe Samsung z World Surf League (WSL, prej ASP), svetovno ligo najboljših profesionalnih deskarjev na svetu.

“Skupaj smo močnejši,” pravi znan pregovor, in tudi zato se je družba Samsung zavezala podpori elitne lige najboljših surferjev WSL tudi v prihodnosti, ko bodo s skupnimi močmi spodbujali športnike, da predanost svojemu športu kot tudi zakulisje edinstvenega sveta deskanja ujamejo s pomočjo Samsungove najnaprednejše tehnologije in to delijo z ljubitelji surfanja po celem svetu.

“Navdušeni smo nad podaljšanjem partnerstva z WSL, saj želimo navdihniti športnike, da strast in predanost svojemu športu delijo s pomočjo naše tehnologije,” je dejal Younghee Lee, izvršni podpredsednik globalnega trženja v družbi Samsung, in dodal: “Pripomogli bodo k razvoju pomembnih programov in aplikacij za našo mobilno tehnologijo, s katerimi bomo lahko primerno počastili športni duh, čut za pustolovščino in edinstveno kulturo tega strastnega športa.”

Družba Samsung, ki slovi po razvoju najbolj inovativne tehnologije na svetu, je k sodelovanju povabila surfersko elito, najboljše med najboljšimi, kot so svetovni prvak Gabriel Medina, Sally Fitzgibbons in Malia Manuel, ki bodo z najnaprednejšimi pametnimi mobilniki Galaxy S6 delili svoj svet deskanja in omogočili ekskluziven vpogled v surfersko življenje.

Samsung je tudi glavni sponzor turneje ženskega in moškega svetovnega prvenstva Samsung Galaxy Championship Tour. Ta se trenutno odvija v Braziliji, kjer je kar na obali postavljen Samsung Galaxy Studio, edinstveno območje testiranja najbolj inovativnih produktov Samsung. Tu lahko obiskovalci preizkusijo tudi zasebni zaslon Gear VR, ki jih, s pomočjo prave surferske deske, popelje na edinstveno virtualno izkušnjo deskanja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki