marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Samsung predan sodelovanju z ligo najboljših surferjev na svetu

Deli z ostalimi

26.05.2015
Objavil: Dare Gliha

Everyday is day one (slo. Vsak dan je prvi). Tako se glasi večkrat nagrajena kampanja, ki je lani proslavila sodelovanje družbe Samsung z World Surf League (WSL, prej ASP), svetovno ligo najboljših profesionalnih deskarjev na svetu.

“Skupaj smo močnejši,” pravi znan pregovor, in tudi zato se je družba Samsung zavezala podpori elitne lige najboljših surferjev WSL tudi v prihodnosti, ko bodo s skupnimi močmi spodbujali športnike, da predanost svojemu športu kot tudi zakulisje edinstvenega sveta deskanja ujamejo s pomočjo Samsungove najnaprednejše tehnologije in to delijo z ljubitelji surfanja po celem svetu.

“Navdušeni smo nad podaljšanjem partnerstva z WSL, saj želimo navdihniti športnike, da strast in predanost svojemu športu delijo s pomočjo naše tehnologije,” je dejal Younghee Lee, izvršni podpredsednik globalnega trženja v družbi Samsung, in dodal: “Pripomogli bodo k razvoju pomembnih programov in aplikacij za našo mobilno tehnologijo, s katerimi bomo lahko primerno počastili športni duh, čut za pustolovščino in edinstveno kulturo tega strastnega športa.”

Družba Samsung, ki slovi po razvoju najbolj inovativne tehnologije na svetu, je k sodelovanju povabila surfersko elito, najboljše med najboljšimi, kot so svetovni prvak Gabriel Medina, Sally Fitzgibbons in Malia Manuel, ki bodo z najnaprednejšimi pametnimi mobilniki Galaxy S6 delili svoj svet deskanja in omogočili ekskluziven vpogled v surfersko življenje.

Samsung je tudi glavni sponzor turneje ženskega in moškega svetovnega prvenstva Samsung Galaxy Championship Tour. Ta se trenutno odvija v Braziliji, kjer je kar na obali postavljen Samsung Galaxy Studio, edinstveno območje testiranja najbolj inovativnih produktov Samsung. Tu lahko obiskovalci preizkusijo tudi zasebni zaslon Gear VR, ki jih, s pomočjo prave surferske deske, popelje na edinstveno virtualno izkušnjo deskanja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki